Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 вересня 2018, 10:03

Ощадбанк в суді не домігся арешту коштів «Укртелекому» на 1,1 мільярда

Київський апеляційний господарський суд відмовився задовольнити скаргу державного Ощадбанку на арешт майна і грошей «Укртелекому». Відповідне рішення суд прийняв 13 вересня, пише Finbalance.

Київський апеляційний господарський суд відмовився задовольнити скаргу державного Ощадбанку на арешт майна і грошей «Укртелекому».
Фото: minfin.com.ua

Як повідомляється, суд залишив без змін рішення Господарського суду Києва, яким Ощадбанку було відмовлено в накладенні арешту на кошти «Укртелекому» в банківських установах та накладення арешту на все майно компанії в межах розміру позовних вимог.

У суді зазначили, що таке рішення прийнято з урахуванням того, що Ощадбанк не надав ніяких доказів того, що «Укртелеком» здійснює або має намір вчинити дії по відчуженню належного йому майна, а також дії, які можуть істотно ускладнити або зробити неможливим виконання майбутнього рішення суду.

Нагадаємо, що в липні Ощадбанк домігся у Верховному суді скасування судових рішень, за якими «Укртелеком» мав право не сплатити банку 1,1 млрд грн.

Раніше повідомлялося, що державний Ощадбанк в Верховному суді України виграв ще одну справу, стягнувши більш 960 млн грн з акціонера Укртелекому.

Коментарі - 2

+
0
Григорий П
Григорий П
24 вересня 2018, 11:11
#
Ринат не дал
+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
24 вересня 2018, 11:37
#
А у них есть бумаги, которые позволяют?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися