Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 вересня 2018, 11:30

Peugeot представила безпілотний електромобіль. фото

Компанія Peugeot розсекретила свій новий автомобіль — електричне безпілотне купе. Цікаво, що це не черговий шоу-кар, у прототипу є конкретна мета, пише Автоцентр.

Компанія Peugeot розсекретила свій новий автомобіль — електричне безпілотне купе.
Фото: autocentre.ua

Ось що про нього говорить Жиль Відаль, глава Peugeot: «З цим автомобілем ми хотіли продемонструвати ненудне майбутнє, в якому нам не потрібно мати автомобілі, які виглядають повільно, гладко і мінімалістично. Люди — емоційні істоти, так що давайте будемо володіти захоплюючими речами».

Peugeot e-Legend натхненний купе 504. Новинку представлять в жовтні на Паризькому автосалоні, через 50 років після прем'єри легендарного предка. Незважаючи на ретроспективні натяки в дизайні, автомобіль виглядає сучасним і навіть м'язистим. Вийшов своєрідний європейський Ford Mustang.

Peugeot e-Legend — повнопривідний електромобіль, в якому два мотора надають руху різні осі. Сумарна потужність становить 456 к.с., а розгін до 100 км/год займає менше 4 секунд. Максимальна швидкість обмежена позначкою в 220 км/г. Електромобіль оснащений акумуляторною батареєю ємністю 100 кВтч, яка забезпечує пробіг в 600 км на одній зарядці.

Французький автовиробник зазначає, що його безпілотний електромобіль носить статус концептуального авто, покликаного продемонструвати альтернативний погляд на майбутнє, в якому автомобілям не обов'язково бути нудними. Проте, в Peugeot повідомили, що обов'язково застосують деякі з напрацювань в своїх серійних автомобілях.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися