Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 вересня 2018, 11:26

«Мінфін» провів розіграш серед вкладників банку Глобус

Фінансовий портал «Мінфін» провів акцію для вкладників банку Глобус — учасників програми "Бонус до депозитів".

Фінансовий портал «Мінфін» провів акцію для вкладників банку Глобус — учасників програми «Бонус до депозитів».
Фото: antikor.com.ua

Акція проходила з 1 серпня по 31 серпня 2018 року. В ній брали участь депозитні вклади банка Глобус терміном від 6 місяців і сумою від 30 тисяч гривень. Переможці акції отримали грошові винагороди від 1 000 до 2 000 грн.

Головний приз — 2 тисячі гривень — отримав Олександр із Києва.

«В програмі „Бонус до депозиті“ від „Мінфіну“ беру участь вже не вперше. Цього разу розмістив невеликий депозит у банку Глобус за умовами акції. Минуло небагато часу і, о диво, — дзвінок на мобільний, повідомлення про виграш, і відразу ж повідомлення від порталу на e-mail про умови виплати! Ніколи не вигравав в жодних акціях, а тут так пощастило! Дякую порталу „Мінфін“ та його команді, яка організувала та надавала підтримку під час цього проекту!» — написав Олександр.

Ще три вкладника банку Глобус виграли по 1 000 гривень.

«Давно користуюся сайтом minfin.com.ua, постійно бачив акції щодо бонусів до депозиту, однак процедура підтвердження депозиту мені здавалася складною. А коли оформлював новий депозит в банку Глобус, все ж таки вирішив взяти участь в акції. Як виявилося, нічого складного в цьому немає. Та ще й пощастило виграти 1 000 гривень. Тепер розумію, що треба було брати участь в акціях раніше)))). Дякую «Мінфіну» і банку Глобус» — написав Євгеній з Києва.

Призи переможцям перераховуються на поточний рахунок з використанням платіжної картки, зазначеної у відповіді на запит організатора, протягом 10 робочих днів.

Підвищити прибутковість своїх вкладів, як це зробили вже тисячі читачів «Мінфіну», ви можете, розмістивши депозит в банку через наш сайт. Тоді ви отримаєте додатково до 2% річних до базової відсоткової ставки. Детальні умови — в розділі „Бонус до депозитів“.

Коментарі - 1

+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
19 вересня 2018, 13:07
#
Банк не плохой. Сменить вывеску, менеджмент, обслуживание, ставки и написать клиент банк. Тогда готов вложиться.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися