Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 вересня 2018, 10:00

Чи можна заробити на різниці курсів валют?

Розбираємося в перевагах торгівлі на Форекс

Стрімкий розвиток Інтернету дозволив людям заробляти швидко і просто. Такі можливості дає торгівля на ринку Форекс або, по-іншому, трейдинг. Незважаючи на складну назву, його суть близька і зрозуміла практично всім. Для вас доступні різні валюти, курси яких змінюються в режимі реального часу. Ваше завдання — купити ті чи інші валюти дешевше і продати дорожче. Та ж сама операція, як в пунктах обміну валют — але без великих комісій і завищених курсів.

Почніть торгівлю прямо зараз

Почати заробляти на Форекс дуже просто — достатньо відкрити торговий рахунок і вибрати платформу, через яку буде здійснюватися трейдинг. Торгувати можна з комп'ютерів, планшетів, смартфонів — для цього потрібен лише вихід в Інтернет. Це означає, що заробляти на Форекс ви можете практично з будь-якої точки планети. Ще один плюс — для початку торгівлі вам не потрібно багато коштів. Оцініть свої сили і відчуйте динаміку ринку Форекс, торгуючи всього з $ 100. Хоча для досягнення кращих результатів досвідчені трейдери радять починати свою торгівлю від $ 1 000.

Оцініть різноманіття інструментів

Альпарі — найбільший форекс-брокер в країнах СНД — пропонує вам більше 70 найсучасніших і зручних інструментів для торгівлі. Крім валютних пар, про які ми вже говорили вище, це дорогоцінні метали та акції, а також більш складні інструменти. До них можна віднести CFD на товари, індекси і навіть криптовалюта. Відмітна особливість торгівлі на Форекс — можливість використовувати кредитне плече. Завдяки цьому інструменту ви можете багаторазово збільшити вкладені в торгівлю кошти, а значить підвищити суму потенційного заробітку. Залежно від його розміру (Альпарі дає кредитні плечі аж до 1: 1000) ви зможете придбати більшу суму іноземної валюти і в подальшому отримати набагато більший дохід.

Станьте гуру трейдингу

Не варто переживати, якщо у вас мало досвіду в торгівлі на Форекс. У спеціалізованих освітніх центрах, наприклад, Інвестиційної Академії Альпарі вам запропонують великий вибір цільових програм навчання, які поділяються за багатьма параметрами: рівнем складності, форми і тривалості навчання. А викладачі, які є досвідченими трейдерами з великим стажем торгівлі на Форекс, допоможуть вам освоїти професію трейдера в найкоротші терміни.

Що в підсумку?

Всі ці інструменти, укупі з отриманими знаннями, дозволять вам отримувати додатковий дохід, стати вільніше в фінансовому плані, а значить якісно підвищити рівень свого життя. Не варто боятися торгівлі на Форекс — це спосіб заробітку розвивається нарівні з сучасними технологіями. Почніть використовувати всі переваги торгівлі на Форекс вже сьогодні, а брокер №1 Альпарі надасть вам найвигідніші умови співпраці.

Коментарі - 6

+
+13
AleksandrBank
AleksandrBank
19 вересня 2018, 12:37
#
Если даже откроете счет в Альпари, главное не пользуйтесь их советами — быстро все сольете, там аналитиков берут с Ж/Д вокзала и авторынка.
+
0
xiders
xiders
20 вересня 2018, 11:26
#
Це не тільки в них, по всьому світу аналітики лише вміють болтати, ніхто з них ще мільйони на біржі не заробив, хіба що порадами :)
+
+26
ballistic
ballistic
20 вересня 2018, 14:18
#
Мільйони на біржі заробляють… самі біржі :)
+
0
xiders
xiders
21 вересня 2018, 11:43
#
Згідний!
+
0
Олег Белов
Олег Белов
19 вересня 2018, 17:46
#
Конечно можно, статья понятно рекламная
+
0
ns5465456
ns5465456
22 вересня 2018, 23:06
#
У них игровая лицензия к форексу никакого отношения
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися