Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 вересня 2018, 14:44

Мінфін запевнив — субсидій вистачить усім

У випадку підвищення ціни на газ субсидії все одно вистачить всім, кому вона необхідна. Про це заявила в.о. міністра фінансів Оксана Маркарова, передає «Укрінформ».

У випадку підвищення ціни на газ субсидії все одно вистачить всім, кому вона необхідна.
Фото: 0629.com.ua

«Точно можу сказати, що субсидій і у 2018, і у 2019 році однозначно вистачить (попри можливе підвищення ціни на газ — ред.). Це те, за чим Міністерство соціальної політики спільно з Міністерством фінансів буде слідкувати», — сказала Маркарова.

Вона додала, що останні декілька років відбувається забезпечення субсидіантів необхідними пільгами, а з іншого боку — проходить верифікація, щоб субсидії отримували дійсно ті, кому вони потрібні.

Читайте також: Кабмін готується до підвищення ціни на газ для населення

Маркарова не відповіла, коли саме може відбутися підвищення ціни на газ.

«Як тільки урядом буде прийнято таке рішення, воно урядом же і буде повідомлено. Зараз я не можу відповісти на це запитання. Сьогодні ми опрацьовуємо в рамках візиту місії МВФ всі питання, які потрібно узгодити та опрацювати саме з місією. Щодо внутрішніх документів — Кабінет міністрів над ними працює», — сказала вона.

Коментарі - 2

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
17 вересня 2018, 15:34
#
Пытаются отложить повышение, чтобы не с октября, а хотя бы с ноября началось. Субсидии дело в том что очень хорошо порезали многим. много всяких фишек ввели.
+
+42
irakez
irakez
17 вересня 2018, 16:25
#
Хватит всем! И арендодателям дорогих квартир на Крещатике, и безработным бомжам, из мерседесов которых крадут по несколько миллионов за раз, и владельцам миллионных депозитов. Всем по субсидии! Каждому! И чтоб никто не ушел обиженным!

Конечно, кроме лохов с полностью белыми доходами и уплаченными налогами, которые оплачивают этот праздник совка. Но кого их мнение интересует…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися