Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 вересня 2018, 10:08

Міжнародний ринок: Курс долара знижується до корзини світових валют

Курс долара США продовжує  знижуватися до основних світових валют після падіння днем ​​раніше до мінімуму за два тижні на даних про ослаблення інфляції в країні. Про це передає «Інтерфакс-Україна».

Курс долара США продовжує  знижуватися до основних світових валют після падіння днем ​​раніше до мінімуму за два тижні на даних про ослаблення інфляції в країні.
Фото: podrobnosti.ua

Споживчі ціни (індекс CPI) в США в серпні підвищилися на 0,2% в порівнянні з попереднім місяцем, самими повільними темпами з квітня, свідчать дані міністерства праці. Відносно серпня 2017 року вони збільшилися на 2,7%.

Економісти, опитані The Wall Street Journal, в середньому очікували зростання на 0,3% в щомісячному і на 2,8% в річному вираженні.

Євро торгується вранці в районі 1,1697 долара проти 1,1690 долара на закриття минулої сесії.

Вартість єдиної європейської валюти знаходиться в п'ятницю в районі 130,92 ієни в порівнянні з 130,84 ієни в попередній робочий день.

Курс долара становить 111,93 ієни проти 111,92 ієни в четвер.

Індекс WSJ Dollar, що відслідковує динаміку курсу долара відносно 16 основних світових валют, зменшився на 0,04%.

Індикатор ICE U.S. Dollar, що показує вартість долара США щодо шести основних світових валют, опустився на 0,02%.

Президент Федерального резервного банку Атланти Рафаель Бостік висловив у четвер впевненість в тому, що темпи економічного зростання в США залишаються сильними, незважаючи на невизначеність у зовнішньоторговельній сфері.

Він очікує, що Федеральна резервна система продовжить підвищувати процентні ставки до нейтрального рівня, коли вони не будуть ні стимулювати, ні загальмовувати економіку.

Коментарі - 1

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
14 вересня 2018, 10:13
#
«Президент Федерального резервного банка Атланты Рафаэль Бостик высказал в четверг уверенность в том, что темпы экономического роста в США остаются сильными, несмотря на неопределенности во внешнеторговой сфере.» — это как раз показывает мощность экономики, то как Китай зависит от США.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися