Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 вересня 2018, 17:44

Міжнародний ринок: Долар росте до євро, знижується до ієни

Курс долара змінюється різноспрямовано щодо основних світових валют, оскільки учасники ринку знаходяться в очікуванні засідань ЄЦБ і Банку Англії, підсумки яких будуть оголошені 13 вересня. Про це передає «Інтерфакс-Україна».

Курс долара змінюється різноспрямовано щодо основних світових валют, оскільки учасники ринку знаходяться в очікуванні засідань ЄЦБ і Банку Англії, підсумки яких будуть оголошені 13 вересня.
Фото: from-ua.com

Крім того, ввечері в середу буде опублікований регіональний економічний огляд Федеральної резервної системи, який за кольором обкладинки називають Beige Book ( «Бежева книга»).

Ціни виробників в США (індекс PPI) в серпні знизилися на 0,1% в порівнянні з попереднім місяцем, повідомило в середу міністерство праці країни. Це перше падіння показника за останні 18 місяців — з лютого 2017 року.

Підйом індексу PPI в порівнянні з серпнем минулого року склав 2,8%. Тим часом аналітики в середньому очікували підвищення показника на 0,2% за місяць і на 3,2% за рік, повідомляє Trading Economics.

Читайте також: Валютний ринок на роздоріжжі: чого очікувати найближчим часом

«Зараз особливий інтерес, мабуть, представляють результати засідання ЄЦБ у четвер, але на ринку немає великих очікувань щодо зміни політики на найближчі дев'ять місяців», — наголошується в огляді аналітиків Saxo Bank.

Євро торгується днем ​​в районі $ 1,1592 проти $ 1,1606 на закриття минулої сесії.

Вартість єдиної європейської валюти знаходиться в середу в районі 129,02 ієни в порівнянні з 129,56 ієни в попередній робочий день.

Курс долара становить 111,30 ієни проти 111,63 ієни у вівторок.

Індекс WSJ Dollar, що відслідковує динаміку курсу долара відносно 16 основних світових валют, зменшився на 0,06%.

Тим часом індикатор ICE U.S. Dollar, що показує вартість долара США щодо шести основних світових валют, зросла на 0,03%.

Коментарі - 1

+
0
Александр Данилович
Александр Данилович
13 вересня 2018, 2:11
#
Это все верят дядюшке Трампу или больше таки не верят в светлое будущее ЭС?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися