Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 вересня 2018, 12:51

Суд підтвердив безпідставність вимог акціонера банку «Юнісон» до НБУ

«Верховний Суд 7 вересня 2018 року залишив без задоволення касаційну скаргу акціонера ПАТ „Банк “Юнісон» — компанії «Мелігант Груп ЛТД» на ухвалу Вищого адмінсуду України від 14 лютого 2017 року, якою рішення судів попередніх інстанцій про відмову у задоволенні позову залишено без змін», — йдеться в повідомленні.

Верховний Суд України залишив без задоволення касаційну скаргу акціонера ПАТ «Банк “Юнісон» — компанії «Мелігант Груп ЛТД» щодо скасування рішення НБУ про віднесення банку до категорії неплатоспроможних.
Фото: ipress.ua
Верховний Суд України залишив без задоволення касаційну скаргу акціонера ПАТ «Банк “Юнісон» — компанії «Мелігант Груп ЛТД» щодо скасування рішення НБУ про віднесення банку до категорії неплатоспроможних. Про це повідомляється на сайті регулятора.

Таким чином, суд найвищої інстанції поставив крапку у тривалій судовій тяганині, яка розпочалася ще в травні 2016 року в Окружному адміністративному суді міста Києва.

Тоді акціонер банку у своєму позові просив суд скасувати рішення Національного банку від 28 квітня 2016 року про віднесення банку до категорії неплатоспроможних.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися