Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 вересня 2018, 10:02

Депозити в доларах: де отримати підвищену ставку

Десятка найщедріших банків, які готові платити дорожче інших за доларові депозити, змінилася. Про це йдеться в депозитному огляді «Мінфіну».

Десятка найщедріших банків, які готові платити дорожче інших за доларові депозити, змінилася.
Фото: minfin.com.ua

Мегабанк підвищив ставки за заощадженнями в американській валюті на всі терміни і зайняв у ренкінгу перше місце.

ВТБ перемістився на другий рядок, Укргазбанк — на третій.

В цілому вклади в американській валюті дорожчали не так активно.

Крім Мегабанку максимальні ставки також підняли Ощадбанк, А-Банк і Кредит Дніпро. В останньому дохідність зросла тільки за депозитами на 9 місяців.

Тим, хто встиг перевести гривневі накопичення у валюту, пощастило двічі. Вони можуть заробити і на зростанні курсу, і на відсотках за вкладом.

«Бонус до депозитів» може збільшити базову ставку на 0,9% річних

Не обійшлося без перестановок і в десятці банків, які дорожче інших платять за вклади в євровалюті. Мегабанк підняв ставки за депозитами на всі терміни. Найбільше подорожчали заощадження на рік — на 0,95% до 4,05% річних.

В результаті Мегабанк перемістився з 6 на 2 місце в топ-10. А ось ПУМБ знизив ставки за заощадженнями в євро на всі терміни. Інші банки залишили дохідність за внесками без змін.

Нагадуємо, щоб підвищити дохідність своїх вкладів, як це зробили вже тисячі читачів «Мінфіну», можна, розмістивши депозит в банку через наш сайт. З нашою допомогою ви отримаєте додатково до 2% річних до базової відсоткової ставки. Детальні умови — в розділі «Бонус до депозитів».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися