Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 вересня 2018, 16:10

Райффайзен Банк Аваль долучився до проекту GoCamp

Райффайзен Банк Аваль підтримав проект GoCamp, а отже зробив свій внесок у навчання українських дітей іноземній мові волонтерами з усього світу.

Україна входить до переліку країн із низьким рівнем володіння англійською мовою. Громадська організація Global Office ставить за мету кардинально змінити це і об’єднати усіх зацікавлених у вивченні іноземних мов, просуванні і удосконаленні освітніх підходів та культурних зв’язків. За допомогою спеціально розроблених програм, діти отримують шанс відкрити для себе цілий світ та представляти Україну за її межами.

«Дуже корисний, цікавий і щирий проект, який дасть свої плоди вже у найближчому майбутньому. Наші дітки з різних куточків країни отримують можливість живого спілкування з іноземцями, перейняти культуру легкого і вільного володіння англійською, німецькою, французькою мовами. Не менш важливим є враження волонтерів-іноземців, які вони отримають від відвідування нашої країни. Сподіваємось, у майбутньому вони стануть справжніми промоутерами та амбасадорами України у світі», — зазначила Марина Богун, старший менеджер з маркетингу корпоративного бізнесу Райффайзен Банку Аваль.

Команда банку вважає, що підтримуючи Global Office, вона допомагає виховувати нове покоління всебічно розвиненої та освіченої молоді, яка готова до життя у ХХІ столітті, вільно володіє іноземними мовами та відкрита до пізнання інших культур та досвіду.

«Для нас надзвичайно важлива підтримка бізнесу, особливо банківських структур. Це означає особливу довіру до нашої громадської організації як до інституції, яка творить такі масштабні проекти. Це не просто фінансова та інформаційна підтримка, для нас це особлива синергія. Адже варто розуміти, що вихованці GoCamp — це майбутні працівники банків, у тому числі», — відмітила директор Global Office Оксана Нечипоренко.

Нагадаємо, що GoCamp має на меті змінити життя цілого покоління українців — до 2020 року до участі в проекті планується залучити 1,5 млн школярів, які отримають можливість навчитися бути лідерами, будувати успішну кар’єру, спілкуватися без бар’єрів з усім світом та змінити хід історії.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися