Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 вересня 2018, 11:47

Приват запустив оплату Apple Pay в мобільних додатках

ПриватБанк вперше в Україні запустив послугу оплати Apple Pay в мобільних додатках і інтернет-магазинах. Про це йдеться у повідомленні банку.

ПриватБанк вперше в Україні запустив послугу оплати Apple Pay в мобільних додатках і інтернет-магазинах.
Фото: finclub.net

«З Apple Pay ми запускаємо справжню онлайн-оплату в один клік, тепер нашим клієнтам не треба вводити номери карток, паролі мобільного банку та будь-яку іншу персональну інформацію, щоб здійснити платіж у мобільному додатку», – говорить член правління ПриватБанку Сергій Харітіч. 

Як це працює: Метод оплати Apple Pay може бути інтегровано для використання в будь-якому мобільному додатку або інтернет-магазині, що відповідає вимогам безпеки та технічним параметрам інтеграції сервісу.

  • Apple Pay дозволяє дуже просто здійснювати купівлі в додатках і на сайтах одним дотиком пальця до Touch ID або подвійним кліком на бічну кнопку та поглядом на iPhone X, тому немає необхідності вручну заповнювати довгі форми облікового запису або повторно вводити інформацію про доставку та платежі.
  • Apple Pay дуже легко налаштувати: кредитну або дебетову картку Visa або Mastercard ПриватБанку можна підключити через додаток Privat24 або Wallet.

Замовити картку ПриватБанку з доставкою можна в фінансовому супермаркеті Finance.ua

Коментарі - 1

+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
9 вересня 2018, 9:00
#
Интересно есть ли шанс у при.вата дотянуться до уровня успешного банка Земельный капитал?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися