Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 вересня 2018, 9:47

Міжнародний ринок: Долар стабільний до євро, знижується до ієни

Долар слабо змінюється в парі з євро і знижується до ієни вперше за п'ять сесій на побоюваннях, що США можуть ввести нові мита на імпортовані з Китаю товари. Про це передає «Інтерфакс-Україна».

Долар слабо змінюється в парі з євро і знижується до ієни вперше за п'ять сесій на побоюваннях, що США можуть ввести нові мита на імпортовані з Китаю товари.
Фото: from-ua.com

Євро станом на 9:22 кв торгується на рівні $1,1627 проти $1,1630 на закриття сесії в середу. Курс долара становить 111,40 ієни проти 111,53 ієни напередодні.

Вартість єдиної європейської валюти знаходиться до зазначеного часу в районі 129,52 ієни в порівнянні з 129,71 ієни в попередню сесію.

Індикатор WSJ Dollar, що відслідковує динаміку курсу долара відносно 16 основних світових валют, зріс в ході торгів у четвер на 0,04%.

За словами валютного аналітика Credit Agricole Девіда Форрестера, курс ієни підтримує попит інвесторів на захисні активи, який зріс на побоюваннях, що президент США Дональд Трамп може оголосити про нові мита щодо китайських товарів.

Як заявила раніше представниця Білого дому, введення мит проти Китаю після закінчення строків прийому коментарів від громадськості в четвер «цілком можливо».

Австралійський долар тим часом опускається на 0,3% до долара США і на 0,25% до євро після того, як три з чотирьох найбільших банків Австралії прийняли рішення підвищити ставки по іпотеці.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися