Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 вересня 2018, 17:22

ДФС отримала нового керівника

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман представив нового очільника служби ДФС – Олександра Власова. Про це йдеться у повідомленні ДФС.

Прем’єр-міністр Володимир Гройсман представив нового очільника служби ДФС – Олександра Власова.
Фото: Голова ДФС Олександр Власов

За словами Гройсмана, у зв’язку з ухваленням урядом рішення про проведення конкурсу на вакантну посаду голови ДФС та з метою забезпечення відкритості, публічності та конкурентності цього процесу в.о. голови ДФС Мирослав Продан написав заяву про звільнення за власним бажанням з метою уникнення впливу на його організацію та проведення.

«Конкурсні процедури триватимуть певний час, протягом якого служба має бути керована, тому Уряд сьогодні прийняв рішення щодо покладання обов’язків голови ДФС на Олександра Власова – колишнього керівника спецпідрозділу «Фантом». Він більше двох з половиною років був в зоні АТО, знає що таке бойовий дух та відповідальність перед бойовими побратимами, знає про те, як сьогодні нелегко знищувати схеми, які ще донедавна завдавали відчутної шкоди державному бюджету», — зазначив Гройсман.

Як повідомляв «Мінфін», 5 вересня Кабінет міністрів звільнив в. о. голови Державної фіскальної служби Мирослава Продана і оголосив конкурс на посаду голови служби.

Коментарі - 1

+
0
Rybalove
Rybalove
6 вересня 2018, 9:44
#
А Продан так уверен в себе? Поработал бы, пока есть возможность, ИМХО :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися