Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 вересня 2018, 10:22

Експерти оцінили вартість нерухомості світу в 280,6 трильйона

Сукупна вартість всієї нерухомості світу склала 280,6 трлн доларів станом на кінець 2017 року, що є рекордним значенням. Про це йдеться в дослідженні Savills World Research, пише «Інтерфакс».

Сукупна вартість всієї нерухомості світу склала 280,6 трлн доларів станом на кінець 2017 року, що є рекордним значенням.
Фото: interfax.ru

Експерти компанії зазначають, що найбільша частка припадає на житлову нерухомість — 220,6 трлн доларів. Для порівняння вартість всього коли-небудь видобутого золота дорівнює 7,6 трлн доларів — лише 3,5% від сукупної вартості житла.

Експерти зазначають, що найбільша частка сукупної вартості житла припадає на розвинені ринки Північної Америки і Європи.

Частка сумарної вартості житла (44%) в цих регіонах перевищує частку світового населення, яка на них припадає (17%).

«У минулому році загальна вартість всієї житлової нерухомості в світі зросла на 8% і склала 220,6 трлн доларів, перевищивши показник для комерційного сектора (на 3%, 33,3 трлн доларів) і зростання вартості сільськогосподарських земель і лісових угідь (на -0,4%, 27,1 трлн доларів)», — прокоментувала ситуацію директор департаменту світових досліджень Savills Іоланда Барнс.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися