Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 вересня 2018, 17:20

Райффайзен Банк Аваль підтримав видання інфографічного довідника Food Industry in Ukraine

Райффайзен Банк Аваль виступив партнером проекту видання першого в Україні інфографічного довідника про харчову промисловість країни — Food Industry in Ukraine.

Банк підтримав даний проект з огляду на те, що ця галузь є дуже важливою для економіки, адже саме переробка сировини дозволяє бізнесу отримати продукт із високою доданою вартістю, забезпечити високу зарплату працівникам та залучити в Україну інвестиції і стійкий потік іноземної валюти.

Мета проекту — показати можливості України у створенні розвиненої та конкурентоспроможної на світовому ринку галузі харчової промисловості, привернути увагу потенційних інвесторів.

Довідник Food Industry in Ukraine містить 80 сторінок інфографіки, які демонструють:
— джерела надходження сировини для виробництва готової продукції — молока, хліба, солодощів, напоїв тощо;
— хто є найбільшим виробником продуктів;
— value chain аграрної галузі — хто і де створює додану вартість;
— наскільки Україна забезпечує себе продукцією власного виробництва — рівень харчової безпеки;
— скільки Україна заробляє на експорті готової продукції;
— який потенціал України на міжнародних ринках і які є можливості для розвитку;
— експорт нішевих продуктів із України.

Руслан Співак, директор департаменту корпоративних продуктів, партнерства та продажів Райффайзен Банку Аваль, узяв участь в експертній дискусії щодо можливостей, які надає галузь переробки харчових продуктів для зростання економіки України. В рамках дискусії було презентовано інфографічний огляд харчової індустрії.

«За останні два роки Райффайзен Банк Аваль втричі збільшив портфель підтримки харчової промисловості. На сьогодні сумарний портфель agro та food складає близько 19 млрд грн, фінансова частина якого спрямовується на інвестиційні активи та оборотний капітал. Ці галузі є одними з лідируючих, і до них існує високий рівень довіри з боку фінансових інституцій. Райффайзен Банк Аваль має достатню кількість фінансових інструментів для бізнесу, таких як управління ліквідністю, підтримка зовнішньоекономічних контрактів, торгове фінансування та консалтинг, які дозволяють надавати якісну підтримку та супровід на всіх етапах виробничого циклу клієнта», — зазначив Руслан Співак під час презентації довідника.

Автор довідника Food Industry in Ukraine — контент-маркетингове агентство Top Lead, інформаційний та аналітичний партнер — BusinessViews.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися