Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 вересня 2018, 9:55

Міжнародний ринок: Долар зміцнюється в парі з євро та ієною

Долар США помірно зміцнюється в парі з євро та ієною на оптимістичних новинах з зовнішньоторговельної сфери, стабільний до ієни в ході торгів у вівторок. Про це передає «Інтерфакс-Україна».

Долар США помірно зміцнюється в парі з євро та ієною на оптимістичних новинах з зовнішньоторговельної сфери, стабільний до ієни в ході торгів у вівторок.
Фото: dsnews.ua

Євро подешевшав до 9:10 кв до $1,1601 проти $1,1619 на закриття сесії в понеділок. Курс долара становить 111,31 ієни проти 111,07 ієни напередодні.

Вартість єдиної європейської валюти знаходиться до зазначеного часу в районі 129,13 ієни в порівнянні з 129,05 ієни в попередню сесію.

Індикатор WSJ Dollar, що відслідковує динаміку курсу долара відносно 16 основних світових валют, зріс в ході торгів у вівторок на 0,06%.

Австралійський долар тим часом піднімається на 0,2% до долара США і на 0,3% до євро після того, як ЦБ Австралії зберіг позитивний прогноз щодо економіки країни.

«Австралійська валюта отримала підтримку від заяв ЦБ, які продемонстрували, що керівництво Центробанку як і раніше в цілому позитивно оцінює фундаментальні макроекономічні показники», — говорить аналітик IG Group Holdings Кайл Родда.

Курс малазійського ринггіта знижується до долара США на 0,15% і наближається до мінімальної в цьому році позначки 4,15 ринггіта за 1 долар.

Експерти AmBank Research очікують, що слабкість місцевої валюти збережеться в найближчій перспективі на тлі торговельних проблем.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися