Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 вересня 2018, 17:40

Працівники Райффайзен Банку Аваль узяли участь у велоперегонах «Київська Сотка 2018»

Працівники Райффайзен Банку Аваль стали учасниками велоперегонів «Київська Сотка 2018», що традиційно відбулися у Києві 2 вересня. Захід організовано співдружністю компаній на чолі з ініціатором проекту Сергієм Харчуком за активної підтримки Райффайзен Банку Аваль.

Цьогорічна подія зібрала понад 1600 шанувальників велоспорту, які змагалися за призові місця в більш ніж 20-ти категоріях заліку. Веломарафон розпочався з масового виїзду з вулиці Хрещатик у напрямку Столичного шосе у супроводі суддівської машини, далі — запеклі перегони з фінішем біля Одеської площі.

І без того важка 100-кілометрова дистанція була ускладнена погодними умовами та особливостями ландшафту. В 30-градусну спеку учасникам доводилося долати ділянки дороги з майже відсутнім покриттям, а також високі підйоми.

Незважаючи на складнощі, команда Райффайзен Банку Аваль фінішувала у повному складі, показавши високі командні результати!

Дякуємо учасникам команди банку за самовідданість та хороші результати, а організаторам — за сучасний рівень організації заходу, професійне суддівство та високий рівень безпеки проходження маршруту.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися