Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 вересня 2018, 15:49

ВТБ розпрощався зі своєю американською «дочкою»

Група ВТБ продала американський підрозділ VTB Capital Inc менеджменту цієї компанії, яка тепер стане самостійним гравцем на ринку. Про це пише «Інтерфакс» з посиланням на прес-службу ВТБ.

Група ВТБ продала американський підрозділ VTB Capital Inc менеджменту цієї компанії, яка тепер стане самостійним гравцем на ринку.
Фото: censor.net.ua

«31 серпня 2018 року група ВТБ продала VTB Capital Inc., Нью-Йорк, менеджменту цієї компанії. Компанія була перейменована в Xtellus Capital Partners і стала самостійним гравцем на ринку акцій і операцій з фіксованою прибутковістю», — повідомили в банку.

Сума угоди не розкривається.

Як повідомляється, між Xtellus Capital Partners і групою ВТБ укладено угоду, в рамках якої Xtellus Capital Partners буде виконувати функції брокер-дилера для групи ВТБ на американському ринку.

«Це дозволить нам продовжити надання своїм клієнтам продуктів на ринках акцій і операцій з фіксованою прибутковістю в США», — підкреслили в ВТБ.

«З урахуванням поточної геополітичної ситуації така зміна в операційній платформі є найбільш оптимальним способом продовження обслуговування наших російських і міжнародних клієнтів», — додали в прес-службі.

Коментарі - 1

+
0
Andrey M
Andrey M
4 вересня 2018, 16:17
#
«тополя» и дальше над санкциями смеются?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися