Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 вересня 2018, 14:22

Стала відома вартість нового кросовера Audi Q8 в Україні. Фото

На початку цього літа відбулася світова прем'єра нового кросовера Audi Q8. Тепер нова машина вже в Україні. Ціна Audi Q8 стартує з позначки 57, 1 тис. євро — це дешевше, ніж, наприклад, в Австрії. В топі новинка обійдеться в 120 тис. євро, пише Автоцентр.

На початку цього літа відбулася світова прем'єра нового кросовера Audi Q8.
Фото: autocentre.ua

Audi Q8 це не класичний SUV, а купеподібний кросовер. Тому не можна сказати, що він знаходиться на вершині лінійки, хоча позиціонується як флагман. При цьому Q7 все-таки більше (габарити купе-кросу — 4,99 х 2 х 1,7 м).

Фішка ж Q8 більше в спортивності: про це свідчить навіть структура кузова, який на 60% зроблений з алюмінію для полегшення ваги. Однак це зовсім не означає, що він не елегантний.

Салон Audi Q8 — під стать екстер'єру. А особливо тут виділяються три великих дисплея: приладовий екран, дисплей мультімедійкі і тачскрін управління кліматичною 4-зонного установкою. Не менш радує просунута акустика Bang & Olufsen, підігрів і вентиляція сидінь. Обсяг багажника становить 605 літрів, а при складених сидіннях — 755 л (у Q7 цей показник дорівнює 770-1955 л).

На перших порах в Україні купити Audi Q8 можна з 3,0-літровим V6 потужністю 285 к.с., пізніше з'явиться і бензинова шістка. Всі версії доповнені 48-вольтовою бортовою мережею і стартер-генератором з ремінним приводом (система рекуперує енергію при гальмуванні і допомагає ДВС на старті або прискоренні, економлячи традиційне паливо). Бензиновому мотору належить 8-ступінчастий автомат, а дизелю — 7-швидкісною робот з двома зчепленнями.

Штатно новий кросовер пропонується з повним приводом, доповненим центральним диференціалом Torsen, а також повнокерованим шасі. А ось пневмопідвіска, яка змінює кліренс в залежності від дорожніх умов, доступна за доплату. Для новинки також доступний великий список помічників, включаючи систему оповіщення про бордюри і камеру кругового огляду.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися