Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 серпня 2018, 20:04

Найголовніше за четвер: Мотобум, перекази PayPal, евробляхи та електронний чек

Мотобум: Чому в Україні рекордно зростають продажі мотоциклів

Українці скуповують і дешеві китайські моделі, і мотоцикли за $50 тис., і техніку на євробляхах. За даними компанії Autoconsulting, в першому півріччі продажі нової мототехніки в нашій країні побили всі рекорди — було реалізовано майже 8,8 тис. шт. Це на 70,5% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

$3 тис. на добу: PayPal анонсував перекази для українців

Перекази можливі через дочірню компанію Xoom. 29 серпня керуючий партнер Creative Quarter Ілля Кенігштейн повідомив у соцмережах, що PayPal включив можливість транскордонних переказів для України. Щоправда, є нюанси.

У законопроекті про легалізацію євроблях з'явилися скандальні поправки

Активісти, що представляють інтереси євробляхерів (а це перш за все громадська організація «АвтоЄвроСила»), обзаводяться своїми людьми у Верховній Раді. Як стверджують в компанії AUTO-Consulting, власники авто на єврономерах цього літа провели системну роботу з депутатами і готуються восени до масових акцій у Києві.

Wizz Air відкриває п'ять нових маршрутів з України

Лоукост WizzAir відкриває п'ять нових маршрутів з Києва та Львова. Про це йдеться в повідомленні авіаперевізника.

Росія інвестувала в Україну 436 мільйонів доларів

Протягом січня-червня в Україну надійшло 1,259 млрд доларів інвестицій. З цієї суми 436 млн доларів надійшли від інвесторів з Росії, що становить 34,6% від загального обсягу.

З вересня в Україні запровадять електронний чек

Державна фіскальна служба з вересня вводить пілотний проект по впровадженню електронного чека. Про це на засіданні уряду сказав в.о. голови ДФС Мирослав Продан.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися