Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 серпня 2018, 20:08

Найголовніше за середу: P2P-кредитування, «дочка» PayPal, ПриватБанк і валютні обмеження

Від людини до людини: що відбувається з P2P-кредитуванням в Україні

P2P-кредитування давно стало нормою в розвинених країнах. У світі, де править Інтернет, людям простіше взаємодіяти один з одним безпосередньо, посередники відпадають самі собою. Так що банкам варто серйозно задуматися про свою роль у фінансовій системі майбутнього. Хоча українським кредиторам, схоже, поки що нічого не загрожує.

Як в Україні розпродують євробляхи

Торгівля автомобілями на євробляхах вийшла на новий рівень. Як показало дослідження AUTO-Consulting, пропозиції щодо продажу машин на європейських номерах навіть вивели в окремі розділи найбільші українські класифайди.

Кабмін на місяць відклав підвищення тарифів на газ

Кабінет міністрів продовжив дію спеціальних зобов'язань (PSO) із продажу природного газу для потреб населення і теплокомуненерго за зниженою ціною до кінця вересня 2018 року. Відповідне рішення ухвалено на засіданні КМУ.

Офіційно: «Дочка» PayPal запрацювала в Україні

PayPal включив можливість транскордонних переказів для України. Про це йдеться в повідомленні PayPal for Ukraine Initiative на сторінці в Facebook.

Валютні обмеження: НБУ очікує сигналу від МВФ

Національний банк не вважає сприятливою ситуацію для зняття валютних обмежень. Про це повідомив заступник голови НБУ Олег Чурій в ході круглого столу.

ПриватБанк затвердив нову структуру і склад правління

Рішенням наглядової ради затверджено нову структуру і склад правління ПриватБанку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися