Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 серпня 2018, 16:15

ПриватБанк затвердив нову структуру і склад правління

Рішенням наглядової ради затверджено нову структуру і склад правління ПриватБанку, повідомляє FinClub.

Рішенням наглядової ради затверджено нову структуру і склад правління ПриватБанку, повідомляє FinClub.
Фото: delo.ua

«Структура правління більш відповідає завданням трансформаційного періоду банку і кращим європейським зразкам, а також орієнтована на реалізацію затвердженої стратегії розвитку банку», — зазначив глава наглядової ради ПриватБанку Енгін Акчакоча.

Заступниками голови правління ПриватБанку призначені Галина Пахачук (управління проблемними активами та казначейством) і Анна Самаріна (фінансовий директор банку).

Замовте картку ПриватБанку з доставкою в фінансовому супермаркеті Finance.ua

Членами правління банку призначені Олег Сергєєв (корпоративний бізнес), Олександр Дрелінг (IT директор банку), Сергій Харітіч (керівник електронного бізнесу).

До нового складу правління ПриватБанку також увійшли три нових члена — Олексій Шабан (керівник роздрібного бізнесу), Лариса Чернишова (управління ризиками) і Ігор Лебединець (комплаєнс, фінмоніторинг і юридичний блок).

Нова структура спрощує роботу правління банку, усуваючи посаду першого заступника голови правління і скорочуючи число заступників голови правління до двох.

Нагадаємо, що сьогодні Кабмін на своєму засіданні збільшив максимальний розмір виплат членам наглядової ради ПриватБанку з 6,3 млн грн до 8,6 млн грн.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися