Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 серпня 2018, 16:40

Кредобанк надав фінансування агропромисловому холдингу «Астарта»

Кредобанк підписав угоду про кредитування одного із найбільших агропромислових холдингів України – «Астарта». Загальна сума фінансування складе 34,85 млн грн на 24 місяці, а надані ресурси будуть використані на поповнення обігових коштів підприємств холдингу.

«Астарта» — публічний вертикально інтегрований агропромисловий холдинг, який понад 25 років працює в аграрній промисловості України. Компанія є національним лідером з виробництва цукру та одним з найбільших виробників сільськогосподарської продукції. До складу холдингу входять 8 цукрових заводів, завод з переробки сої, молочні ферми, агрофірми із загальним земельним банком 250 тис. гектарів, 5 елеваторних комплексів та один з найпотужніших у країнах СНД біоенергетичний комплекс з виробництва енергії з сільськогосподарських відходів. З холдингом «Астарта» Кредобанк співпрацює вперше.

«Традиційно найбільшою популярністю в агровиробників користуються продукти на фінансування виробничих циклів, тобто короткі кредити на поповнення обігових коштів. Кредитування агросектору є одним із стратегічних напрямків роботи Кредобанку, і нам особливо приємно що наші продукти обирають такі провідні компанії ринку як агропромисловий холдинг «Астарта», – говорить виконавчий директор напрямку корпоративного бізнесу та МСБ Кредобанку Євген Заіграєв.

Робота з агробізнесом є одним з ключових напрямків діяльності Кредобанку. Перевагою пропозицій від банку є спрощений процес подачі заявок на кредит, швидкість прийняття рішення, можливість надання інвестиційних кредитів та наявність спільних програм з дилерами сільськогосподарської техніки. Окрім того, банк пропонує привабливі умови придбання у фінансовий лізинг сільськогосподарської техніки закордонного та вітчизняного виробництва для юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців у національній валюті. Завдяки успішній співпраці з партнерами у 2018 році вже передано у лізинг понад 140 одиниць сільськогосподарської техніки.

Коментарі - 1

+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
9 вересня 2018, 9:07
#
Конечно под землю кредит, деньги любой даст банк
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися