Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 серпня 2018, 20:07

Найголовніше за понеділок: Прогноз за курсом, зарплати, держбюджет і зовнішній борговий ринок

Курс на найближчі дні: коли варто купувати, а коли — продавати валюту

Минулий тиждень не змінив загального тренда на девальвацію гривні, але темпи падіння нацвалюти знизилися завдяки дням бюджетних розрахунків у клієнтів. Потреба в гривні у компаній зросла і вони активніше продавали валюту на міжбанку.

Чисто символічно: як ростуть зарплати в Україні

Українцям активно підвищують зарплати. Як показало опитування експертно-аналітичного центру міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна, 34% компаній підвищили зарплату всім співробітникам без винятку, а 30% — підвищили тільки тим, хто виконав або перевиконав план/KPI.

Держбюджет України пішов у мінус

Держбюджет України за січень-липень 2018 року виконано з дефіцитом на рівні 13,36 млрд грн проти 27 млрд грн профіциту за аналогічний період попереднього року. Про це йдеться в даних Держказначейства.

monobank запустив нову версію для iOS і Android, оновивши депозити

27 серпня команда Fintech Band запустила нову версію програми monobank для iOS і Android, в якій повністю оновлена ​​вкладка з депозитами.

Україна випустить нові гривневі векселі для МВФ — ЗМІ

Перший заступник міністра фінансів Оксана Маркарова уповноважена підписувати «непереказні, безпроцентні векселі в національній валюті на користь МВФ».

Україна вийшла на зовнішній борговий ринок

Міністерство фінансів України здійснило приватне розміщення короткострокових облігацій зовнішніх державних позик з терміном погашення у 2019 році на 725 мільйонів доларів. Про це йдеться у повідомленні міністерства.

У Польщі підрахували, скільки отримують заробітчани з України

75% українців, які працюють в Польщі, отримують щомісяця понад 2,5 тисячі злотих (близько 675 доларів або майже 19 тисяч гривень). Про це йдеться в звіті компанії з працевлаштування Personnel Service.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися