Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 серпня 2018, 11:25

Банк Альянс: Кожен третій вкладник банку приходить через «Мінфін»

Кожен третій клієнт Банку Альянс, який звернувся за оформленням депозитного вкладу, є учасником "Бонус до депозиту" від «Мінфіну». Про це заявила в.о. глави Правління Банку Альянс Юлія Фролова.

Кожен третій клієнт Банку Альянс, який звернувся за оформленням депозитного вкладу, є учасником
Фото: Мінфін

«Банк Альянс є учасником програми „Бонус до депозиту“ з березня 2018 року. Кожен третій клієнт банку, який звернувся за оформленням депозитного вкладу, є учасником цієї програми. Саме тому ми оцінюємо її як досить перспективну», — зазначила Фролова.

За її словами, портали «Мінфін» і Finance.ua — одні з лідерів в Україні за кількістю відвідувань зацікавленої аудиторії у фінансовій і банківській сферах.

«Розмістивши інформацію про свої продукти і послуги на цих сайтах, банк безпосередньо доносить її потенційному клієнту. Традиційні рекламні канали зазвичай розраховані на більш широку аудиторію, і вартість залучення одного вкладника обходиться банку дорожче. При цьому Банк АЛЬЯНС пропонує вигідні умови розміщення коштів на депозити. Професіонали банку щодня працюють над удосконаленням депозитних послуг, простоти їх використання клієнтами та підвищення банківського сервісу. Це нам дозволяє ефективно конкурувати на ринку з банками-лідерами із залучення депозитів населення. Саме тому клієнти все частіше обирають Банк АЛЬЯНС для розміщення своїх заощаджень», — поділилася в.о. голови банку.

Нагадаємо, 4 роки тому портал «Мінфін» створив бонусну програму, яка вигідна і банкам, і вкладникам.

На сайті «Мінфіну» клієнти можуть оформити заявку на вклад у одному з банків – учасників програми. За це сайт гарантує надбавку до відсотків за депозитом в розмірі від 0,5% до 2% річних. Цей бонус «Мінфін» сплачує вкладнику з грошей, які отримує від банку за залучених клієнтів. Звідси назва програми – «Бонус до депозитів».

За підсумками шести місяців 2018 року «Мінфін» залучив банкам-партнерам 0,5 млрд гривень. Середній розмір вкладу складає 120 000 гривень. Це на 20% вище, ніж середній внесок в каналі «вовк-ін», коли клієнт просто приходить до відділення.

Оберіть банк з «Бонусом до депозиту»

Коментарі - 8

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
27 серпня 2018, 11:56
#
«Этот бонус «Минфин» платит вкладчику из денег, которые получает от банка за привлеченных клиентов.»

Согласно правилам акции…

«3.2.1. Налогообложение лиц, которые получили Акционное вознаграждение осуществляется согласно действующему законодательству Украины. Организатор Акции выполняет функции налогового агента при выплате акционного вознаграждения

Каким образом и в какой срок от организатора акции можно получить справку о начисленных доходах и удержанных с них налогах для предоставления в органы ГФС при заполнении декларации о доходах…
+
0
Admin
Admin
27 серпня 2018, 12:09
#
Напишите свои данные на info@minfin.com.ua, и мы вышлем вам справку о начисленных доходах и удержанных с них налогах, а также копию банковской платёжки, подтверждающую уплату налога.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
27 серпня 2018, 12:11
#
ИНН хватит?
+
0
Admin
Admin
27 серпня 2018, 12:14
#
Нам нужно только идентифицировать вас как участника Бонуса к депозитам, например по адресу электронной почты, который вы указывали в заявке на участие. Никаких дополнительных данных не требуется.
+
+15
krendel
krendel
27 серпня 2018, 12:29
#
Если каждый третий из Минфина, то это говорит о том, что у них очень мало клиентов — нужно работать над увеличением ставок и тогда вкладчики попрут к вам и без Минфина!
+
0
Anko
Anko
27 серпня 2018, 12:44
#
Согласен — чем менее известен банк (или меньше его имя на слуху), тем больший процент вкладчиков ему может дать Минфин. Реклама банка сомнительная.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
27 серпня 2018, 12:56
#
Клиенты-депозитчики дохода не приносят, если конечно не задаться целью не возвращать депозиты.

Банки обычно зарабатывают на кредитах…
+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
9 вересня 2018, 9:09
#
Всмысле пришло три вкладчика? Три вопроса задам, сравним с Барклайс банком. Есть ли возврат денег с процентом от потраченных, более ли 5 % на депозит в долларах, есть ли автопролонгация. Так как живу в Израиле, лень летать ежегодно. Если на три вопроса ответ да. Можно зайти
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися