Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 серпня 2018, 13:10

Банк з Ліхтенштейну першим випустить власні security-токени і стабільну монету

Union Bank AG, який базується в Ліхтенштейні, оголосив про швидкий запуск власних security-токенів. Таким чином він стане першим в світі ліцензованим фінансовим інститутом, що випустив блокчейн-активи, пише Forklog.

Union Bank AG, який базується в Ліхтенштейні, оголосив про швидкий запуск власних security-токенів.
Фото: cnet.com

Security-токени стануть першим кроком банку, після чого на ринок вийде новий stable coin під назвою Union Bank Payment Coin. Стабільна монета буде повністю забезпечуватися фіатною валютою.

«Наша мета — стати першим в світі інвестиційним блокчейн-банком і пропонувати практичні рішення щодо підвищення ефективності, зниження витрат і створення нових бізнес-можливостей для наших клієнтів і партнерів», — сказав голова ради директорів Union Bank AG М.Х. Дастмалчі.

Представники Union Bank AG також заявили, що в майбутньому бізнес-процеси організації будуть переведені на блокчейн. З цією метою банк буде працювати зі швейцарським «блокчейн-бутиком» Verum Capital AG.

«Union Bank AG запропонує універсальне рішення, що об'єднує новий світ блокчейна і криптовалюту з кращими практиками традиційних банківських послуг», — йдеться в повідомленні банку.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися