Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 серпня 2018, 11:39

Жителі Австралії зможуть оплатити рахунки за допомогою криптовалют

Австралійці зможуть оплатити рахунки за допомогою біткоіну і інших криптовалют незалежно від того, чи приймає бізнес цифрові активи, повідомляє Forklog.

Австралійці зможуть оплатити рахунки за допомогою біткоіну і інших криптовалют незалежно від того, чи приймає бізнес цифрові активи, повідомляє Forklog.
Фото: gowlingwlg.com

Ця опція стала можливою завдяки партнерству білінгової платформи Gobbill і австралійської криптовалютної біржі Cointree.

«Ми запустилися тільки в минулому році і у нас не дуже багато користувачів, але завдяки партнерству з Cointree ми сподіваємося на приплив клієнтів. В майбутньому ми побачимо чи стане це частиною нашого повсякденного життя. Gobbill дозволяє оплачувати платіжні документи через банківську карту або рахунок, а тепер в список додалися і криптовалюти», — прокоментував угоду співзасновник Gobbill Шендон Еванс.

Варто зазначити, що біржа Cointree і раніше надавала користувачам можливість оплати рахунків за допомогою криптовалют. Завдяки новому партнерству сервіс повинен стати більш зручним для клієнтів.

Платформа Gobbill використовується в якості посередника для збору коштів і оплати рахунків.

«В минулому році ми (Cointree, — ред.) сплатили рахунків на 100 млн доларів і помітили великий інтерес до такого сервісу», — зазначив операційний менеджер біржі Джесс Рендон.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що Goldman Sachs Group Inc., один з найбільших інвестиційних банків США, вивчає можливість створення нових сервісів для роботи з цифровими валютами.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися