Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 серпня 2018, 12:30

Кращий банк для вкладників — опитування «Мінфіну»

«Мінфін» проводить традиційне опитування, щоб з'ясувати - якому з банків довіряють наші читачі. Ми пропонуємо проголосувати за вашого фаворита.

«Мінфін» уважно стежить за ситуацією в банківській системі. Кожен квартал ми публікуємо рейтинг стійкості банків, в який потрапляють фінустанови з депозитним портфелем фізосіб від 1 млрд грн. Він будується на базі фінзвітності банків, яку публікує НБУ. Уже півтора року в цьому рейтингу лідирує Райффайзен Банк Аваль.

На початку серпня «Мінфін» запустив ще один проект - «Народний рейтинг» банків. Його складають самі клієнти. І оцінюють вони якість обслуговування в банках. За цим критерієм беззмінним лідером поки залишається monobank.

Але у «Мінфіну є ще одна традиція». Вже більше року ми цікавимося у читачів, якому з банків вони довіряють настільки, що готові покласти на депозит суму понад гарантовані 200 тисяч гривень. Півроку тому лідером в опитуванні став А-Банк, а в минулий раз на перше місце вийшов ПриватБанк.

Ми пропонуємо читачам пройти опитування і визначити нових лідерів. В опитуванні беруть участь банки з обсягом депозитного портфеля фізосіб від 1 млрд грн.

Щоб відповісти на запитання,  потрібно увійти в обліковий запис Google. Це єдиний спосіб обмежити проходження опитування однією людиною декілька разів.

Редакція не збирає дані користувачів.

Коментарі - 1

+
+15
Kanarej
Kanarej
27 серпня 2018, 1:39
#
«Какому из банков они доверяют настолько, что готовы положить на депозит сумму свыше гарантированных 200 тысяч гривен. Полгода назад лидером в опросе стал А-Банк», — что-то здесь не так :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися