Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 серпня 2018, 10:09

Google Pixel 3 XL ще офіційно не вийшов, але його вже продають за 2 000 доларів

Протягом декількох останніх місяців в мережі спостерігалося відразу кілька витоків живих фотографій смартфона Google Pixel 3 XL, офіційна презентація якого відбудеться лише в жовтні. Джерело багатьох з них — один український блогер, який передчасно отримав в своє розпорядження екземпляр Pixel 3 XL, який має достовірний вигляд, пише ITC.

Протягом декількох останніх місяців в мережі спостерігалося відразу кілька витоків живих фотографій смартфона Google Pixel 3 XL, офіційна презентація якого відбудеться лише в жовтні.
Фото: phonearena.com

Блогер Лучків продемонстрував не тільки фотографії самого смартфона, але і його коробку, інструкцію користувача та комплектні аксесуари. Судячи з опису профілю в Telegram-каналі, цей блогер пов'язаний з компанією Wylsacom Media.

Раніше в цьому місяці в Telegram-каналі Лучкова були опубліковані відео матеріали зі смартфоном Google Pixel 3 XL, але на цей раз на відео був виявлений водяний знак іншого Telegram-каналу — Bin Shop. Очевидно, водяний знак був розміщений на відео для залучення відвідувачів, так як канал Bin Shop належить продавцю, який займається продажами Google Pixel 2 XL і Pixel 3 XL, який ще не вийшов (нібито, продається предрелізна версія зі складу в Англії). Ціна останнього становить 2 000 доларів. Канал ведеться російською мовою, але передбачається, що він пов'язаний з компанією, розташованою в Україні.

Поки немає відомостей про те, яким чином продавець отримав смартфони Google Pixel 3 XL. Ресурс 9to5google висловлює припущення, що в даному випадку мова йде про перепродаж вкраденої партії смартфонів. У його розпорядженні є історія листувань різних людей з продавцем з Bin Shop. У цих листування не уточнюється, скільки смартфонів є на складі. У деяких випадках мова йде про 10 пристроїв, які можуть бути продані одному покупцеві, але один з останніх записів свідчить, що в наявності залишилося лише 3 смартфона.

Також не виключається, що публікація різних витоків і посилань на канал продавця була складною схемою із залучення онлайн-покупців, але без планів фактичної поставки гаджетів. Якщо в першому припущенні мова йде про перепродаж краденого майна, то в другому — про шахрайство.

Хоча остання версія виглядає малоймовірною, враховуючи, що в останні дні кількість витоків істотно збільшилася. Крім каналів Bin Shop і Лучкова, Pixel 3 XL засвітився у Wylsacom, на сайті і у персоналу ресурсу Rozetked. Це, ймовірно, свідчить про те, що велика кількість людей вже встигло купити смартфон і тепер публікує відомості про нього.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися