Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 серпня 2018, 9:48

Непокрита продаж криптовалют від HitBTC через брокера Weltrade

При виборі брокера на ринку криптовалют, важливим критерієм є оперативність виведення коштів, яка безпосередньо залежить від того чи хеджерує трейдера його брокер. У цій статті ми розберемо процес хеджування на прикладі брокерської компанії Weltrade, яку обрала криптовалютна біржа HitBTC своїм дочірнім маржинальним брокером з можливістю здійснення для клієнтів непокритих продаж, класичної «Short position», а також кредитним плечем до 1:20.

Особливо актуально працювати в «коротку позицію», або як її називають «шорт», під час падіння ринку, коли навіть невеликий рух криптовалют вниз буде приносити прибуток в доларовому вираженні, а на практиці найбільші прибутки, які отримували хедж-фонди, були саме на «коротких позиціях », під час обвалу ринку.

Коли відкривається угода в Велтрейд, така ж угода з таким же об'ємом, і в тому ж напрямку відкривається на зовнішньому контрагенті, його ще називають «провайдер ліквідності» або біржа. Тим самим той прибуток, який отримує трейдер, отримує і брокер на своєму зовнішньому рахунку, який повністю дублює його угоди.

Відповідно у цій компанії немає ризику того, що її клієнти будуть отримувати прибуток, вона зможе вивести кошти протягом 30 хвилин, 24/7. По суті, це класична схема функціонування будь-якого біржового брокера, а швидке виведення коштів є ключовим фактором в роботі.

HitBTC є обмінним пунктом, який входить в топ-5 найбільших бірж на планеті з денним оборотом понад $ 250 млн., де можна купити, продати і обміняти. Однак торгувати, наприклад, на продаж «Short» там не можна, а також відсутня можливість використовувати кредитне плече і термінал MetaTrader 4 на відміну від брокера Weltrade, який надає можливість торгувати на цій платформі через HitBTC.

Даний термінал є максимально простим і доступним у використанні навіть для новачків, тому що розібратися в специфіці котирувань і інструментів через саму біржу дуже складно для трейдерів початківців, а через платформу MetaTrader 4 все дуже просто. Є дві основні кнопки «продати», «купити», а також необхідно поставити «стоп лосс» і «тейк профіт» — більше нічого не потрібно знати.

До того ж Велтрейд працює з найбільшим провайдером ліквідності TOPFx, який має ряд європейських ліцензій, що в свою чергу дозволяють йому виводити ліквідність далі на великі комерційні банки, такі як Barclays, Deutsche та інші, а також є повноцінним ліцензованим брокером на ринку Forex і має ліцензію від Національного банку Республіки Білорусь, яка підтверджує надійність партнера на фінансових ринках.

Розпочніть торгувати криптовалютою і отримайте Iphone X.

Коментарі - 1

+
+7
Иво Бобул
Иво Бобул
20 серпня 2018, 14:26
#
Плечо 1 к 20 — для соабаков.
ай-да на битмекс, там 1 к 100 — вот это плечо для настоящих трейдеров со стальными яйками )
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися