Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 серпня 2018, 16:26

У Німеччині готують до випуску незвичайний електрокар за 16 тисяч євро. Відео

Німецька компанія Sono планує найближчим часом запустити у виробництво свій електрокар Sion на сонячних батареях, який розробляє з 2015 року. Про це пише e-move.com.ua

Німецька компанія Sono планує найближчим часом запустити у виробництво свій електрокар Sion на сонячних батареях, який розробляє з 2015 року.
Фото: e-move.com.ua

Як повідомляється, особливістю Sono Sion є те, що він оснащений сонячними панелями - 330 панелей розміщені на даху, капоті, дверях і задній панелі. Але, крім цього, в його арсеналі значиться ще й літій іонна-батарея.

Коли всі джерела живлення заряджені, пробіг на одному заряді складає 250 км. Автомобіль підтримує роз'єми Type 2, CCS, звичайну мережу на 220V і може виступати генератором енергії, наприклад, для домашніх приладів.

Потужність мотора нового німецького електрокара - 108 к.с. при 250 Нм. Таких цифр вистачає на те, щоб 5-місцева машина з габаритами 4110 х 1790 х 1680 мм прискорювалася до сотні приблизно за 9 секукнд і розвивала 250 км/год максимальної швидкості.

Ще одна особливість Sono Sion - справжній мох, «вбудований» в передню панель.

Він служить натуральним повітряним фільтром і регулятором вологості. Поруч з рослиною красується цифровий приладовий щиток і комплекс мультимедіа.

Купити електромобіль Sono Sion можна буде за 16 тис. євро. Правда, це без акумулятора - за АКБ доведеться доплатити ще 4 тис. євро або ж взяти його в оренду.

Доступна машина буде в наступному році.

Коментарі - 2

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
20 серпня 2018, 12:50
#
Чем дальше, тем больше новинки удивляют нас.
Солнечные панели — не нужно заряжать, просто едешь. Мох вместо кондиционера или это в добавок? Думаю 2-й вариант.
Цена пока смешная.
+
0
dvded .
dvded .
21 серпня 2018, 12:52
#
Интересно, ничего не сказано, сколько надо времени чтобы эти солнечные батареи полностью зарядили АКБ.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися