Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 серпня 2018, 17:20

Райффайзен Банк Аваль отримав максимальну оцінку у рейтингу життєздатності українських банків і знову очолив його, — Mind

Райффайзен Банк Аваль знову став лідером рейтингу життєздатності українських банків, складеного бізнес-порталом Mind за підсумками першого півріччя 2018 року. При цьому уперше за історію цього рейтингу банк-лідер отримав максимальну оцінку — 5 зірок.

Оцінивши надійність фінустанов України, укладачі рейтингу відзначають, що в цілому фінансові показники банків покращилися, а отже можна говорити про поступове оздоровлення банківської системи.

Mind — незалежний журналістський бізнес-портал. Його рейтинг життєздатності банків є інформаційним проектом оцінки надійності найбільших фінустанов України — до рейтингу потрапили банки, ринкова частка яких перевершує 0,3% від усіх платоспроможних банків.

При цьому, як і раніше, при підготовці рейтингу беруться до уваги фактори, що визначають життєздатність банків: достатність капіталу, якість кредитного портфеля, рентабельність діяльності банку, ліквідність, підтримка та ризики власників, безперебійність виплат, системне значення банку, ризик відкритої валютної позиції.

За результатами аналізу цих показників Райффайзен Банк Аваль уже неодноразово очолював рейтинг порталу Mind.

Нагадаємо, що з початку 2018 року Райффайзен Банк Аваль було також названо кращим банком в Україні трьома авторитетними міжнародними виданнями — Euromoney, EMEA Finance та Global Finance. Банк та його продуктові пропозиції клієнтам були відзначені й в низці українських рейтингів та досліджень.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися