Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 серпня 2018, 9:36

У Мінфіні повідомили, про що говоритимуть з МВФ

Міністерство фінансів планує обговорити з місією МВФ продовження співпраці після закінчення програми розширеного фінансування в березні 2019 року. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Мінфіну.

Міністерство фінансів планує обговорити з місією МВФ продовження співпраці після закінчення програми розширеного фінансування в березні 2019 року.
Фото: focus.ua

«Приїзд нової повної місії Фонду після довгої перерви є свідченням гарного діалогу з багатьох питань, включаючи забезпечення стійкої бюджетної політики, утримання дефіциту в рамках затвердженого бюджету, боротьби з корупцією та іншим», — зазначила в.о. міністра фінансів Оксана Маркарова.

«Ми зацікавлені обговорити з Фондом як всі поточні питання, так і продовження співпраці після закінчення програми в березні 2019 року для забезпечення стабільності і передбачуваності розвитку України для громадян, національного бізнесу і зовнішніх інвесторів», — додала вона.

Читайте також: НБУ спрогнозував наслідки візиту місії МВФ в Україну

«Позитивні результати, над досягненням яких Міністерство фінансів буде працювати разом з МВФ, дозволить не тільки поповнити резерви НБУ, але і відкриє шлях до залучення фінансування державного бюджету на пільгових умовах з використанням гарантії Світового банку (800 млн дол) і макрофінансової допомоги ЄС в розмірі 1 млрд євро», — заявила Маркарова.

Нагадаємо, раніше «Мінфін» повідомляв, що місія Міжнародного валютного фонду відвідає Київ в період з 6 по 19 вересня 2018 року.

Коментарі - 3

+
+49
AleksandrBank
AleksandrBank
14 серпня 2018, 9:48
#
««Приезд новой полной миссии Фонда после долгого перерыва является свидетельством хорошего диалога по многим вопросам, включая обеспечение устойчивой бюджетной политики, удержание дефицита в рамках утвержденного бюджета, борьбы с коррупцией и другим», — отметила и.о. министра финансов Оксана Маркарова.» — не нужно что-то думать, нужно действовать — т.е. сделать все до приезда Миссии, чтобы ребятам с МВФ показать что «сделано», а не рассказываться и «клясца» что будет сделано. Почему сложно это понять?! Все остальное, это пустословье
+
0
philosoph
philosoph
14 серпня 2018, 10:05
#
Поговорите ещё о этих фактах
https://censor.net.ua/blogs/3080155/deftsit_byudjetu_ta_populzm
+
+41
Ivan Ivanov
Ivan Ivanov
14 серпня 2018, 11:04
#
Приедут подсчитать сколько Украине не хватает выплатить МВФ долга по процентам, без тела, столько и выделят. Украина распишется на бумагах и прощайте.

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися