Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 серпня 2018, 12:50

Акціонери вирішили ліквідувати «Київський страховий дім»

Акціонери СК «Київський страховий дім» на зборах 10 серпня ухвалили рішення ліквідувати компанію на добровільній основі. Про це компанія повідомляє в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку.

Акціонери СК «Київський страховий дім» на зборах 10 серпня ухвалили рішення ліквідувати компанію на добровільній основі.
Фото: my-banks.info

Як пише finclub, згідно з даними фінансової звітності за 2017 рік, вартість чистих активів страховика складає 62,685 мільйона гривень, сума зобов'язань — 99,982 мільйона гривень, розмір власного капіталу — 62,685 мільйона гривень.

«Достатність активів емітента для розрахунку за його зобов'язаннями, сума, яка може залишитися після задоволення вимог кредиторів і розподіляється між акціонерами, буде встановлена ​​ліквідатором в процесі процедури ліквідації відповідно до чинного законодавства України», — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Моторне (транспортне) страхове бюро України (МТСБУ) 5 липня виключило зі списку своїх членів ПрАТ «Київський страховий дім» через заборгованість зі сплати внесків до фондів МТСБУ.

Коментарі - 1

+
0
Million Dollarov
Million Dollarov
9 вересня 2018, 9:39
#
Жаль страхования. Почему столько ликвидацией если пришли тапип в страну успешные
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися