Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 серпня 2018, 8:44

Мінекономіки створить мережу центрів підтримки бізнесу

Міністерство економічного розвитку та торгівлі спільно з обласними державними адміністраціями створить регіональну мережу центрів підтримки підприємництва. Про це повідомляє прес-служба МЕРТ.

«Мінекономрозвитку розпочало роботу з обласними державними адміністраціями щодо імплементації Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку малого і середнього підприємництва в Україні до 2020 року. Так, планується, що Мінекономрозвитку спільно з ОДА створять регіональну мережу Центрів підтримки підприємництва», — йдеться в повідомленні.

За словами першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі України Максима Нефьодова, важливо починати перетворювати результати роботи з проектами міжнародної технічної допомоги на сталі інструменти державної політики, адже досі багато проектів у сфері розвитку підприємництва фінансуються за кошти міжнародних донорів.

Пріоритетними проектами для реалізації Стратегії МСП мають стати, зокрема:

  • створення інформаційного порталу для підприємців на базі офіційного сайту Мінекономрозвитку;
  • реалізація пілотного проекту із запровадження механізму часткових кредитних гарантій;
  • реалізація пілотного проекту зі створення мережі центрів підтримки підприємництва.

«Вкрай важливим є також налагодження зворотнього зв'язку з регіонами щодо потреб малих підприємців, що буде запорукою напрацювання дієвих рішень у цьому напрямі», — зазначив Нефьодов.

Коментарі - 2

+
0
SergValin
SergValin
10 серпня 2018, 10:33
#
Немного неясно из статьи, чем эти «центры» будут заниматься?
+
+15
semenvekselberg
semenvekselberg
10 серпня 2018, 12:01
#
Смешные. При нормальном бизнес-климате в стране не нужно создавать никаких центров — бизнес процветает самостоятельно без каких-либо гос. вмешательств. С другой стороны, сами же признают несостоятельность евроинтеграции и собственную бездарность…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися