Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 серпня 2018, 20:07

Найголовніше за четвер: Гаражний скандал, обмеження для банків, перенесення мобільних номерів і перекази Western Union в Приваті

По той бік платежу. Чим живе ринок процесингових послуг в Україні

Ринок процесингових послуг в Україні переживає «другу молодість». Причин дві: звуження ринку і посилення конкуренції після банківської кризи та банкрутства декількох великих гравців, а також зростання безготівкових платежів і розвиток нових «електронних» видів бізнесу.

Гаражний скандал: чому масово зносять київські гаражі й що робити їх власникам

У Києві вибухнув черговий гаражний скандал. Столична влада почала демонтувати гаражі на Нивках (в районі вул. Естонська і Салютна). Як виявилося, вони заважають запланованій реконструкції вул. Туполєва.

Рожкова заявила про підготовку нових обмежень для банків

Нацбанк України завершує роботу над стратегією макропруденційної політики і планує восени представити документ банківському співтовариству. Про це заявила перший заступник глави НБУ Катерина Рожкова.

Rozetka об'єднається з власником майданчика інтернет-торгівлі в Prom.ua

Інтернет-супермаркет Rozetka і група компаній EVO планують об'єднатися, щоб спільно вибудувати екосистему для покупців і продавців і створити більше можливостей для українських підприємців на своїх платформах.

Стала відома нова дата запуску послуги перенесення мобільних номерів

Нацкомісія, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації, прийняла рішення про дати впровадження перенесення телефонних номерів в Україні. 

Приват попередив про зміни вимог для виплати переказів системи Western Union

З 10 серпня 2018 року змінюються вимоги для виплати переказів міжнародної системи термінових грошових переказів Western Union.

Державний департамент CША прийняв рішення про введення нових санкцій проти РФ

Державний департамент США прийняв рішення про введення нових санкцій проти Росії через справу Скрипаля.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися