Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 серпня 2018, 18:01

Фонд гарантування продовжив ліквідацію чотирьох банків

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) продовжив ліквідацію Інтеркредитбанку, банку Аксіома, Грін Банку і Промекономбанку.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) продовжив ліквідацію Інтеркредитбанку, банку Аксіома, Грін Банку і Промекономбанку.
Фото: medium.com

Ліквідація Інтеркредитбанку продовжена на шість місяців з 17 січня 2019 року до 16 липня 2019 року включно. На цей же період продовжено повноваження лікваідатора банку Куліша Віктора.

ФГВФО продовжив ліквідацію банку Аксіома на шість місяців з 30 січня 2019 року по 29 липня 2019 року включно. На аналогічний період продовжено повноваження лікваідатора банку Куліша Віктора.

Ліквідація Грін Банку продовжено на шість місяців з 28 серпня 2018 року до 28 лютого 2019 включно. На цей же період продовжено повноваження лікваідатора банку Шкурка Віктора.

Фонд гарантування продовжив ліквідацію Промекономбанку терміном на один рік з 8 вересня 2018 року до 7 вересня 2019 року включно. На аналогічний період продовжено повноваження лікваідатора банку Костенко Ігоря.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися