Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 серпня 2018, 14:16

Приват24 запустив сервіс «Тверезий водій»

Мобільний додаток Privat24 Android запустив сервіс «Авто драйвер», який допоможе нетверезим клієнтам за один клік викликати водія за вказаною адресою для транспортування автомобіля на стоянку або додому. Про це йдеться у повідомленні банку.

Мобільний додаток Privat24 Android запустив сервіс «Авто драйвер», який допоможе нетверезим клієнтам за один клік викликати водія за вказаною адресою для транспортування автомобіля на стоянку або додому.
Фото: pisanina.com.ua

«Ми дбаємо про наших клієнтів, – зазначає керівник напряму E-commerce ПриватБанку Христина Кармазіна. – Тому радимо знайти «Автодрайвер» у Приват24 поки ви тверезі, щоб пальці пам’ятали, де знаходиться кнопка виклику послуги :). Кнопка реалізована поки що тільки для мобільних пристроїв на базі Android».

Як працюватиме: Для того, щоб скористатися послугою, необхідно зайти в Privat24, обрати розділ «Транспорт»/«Допомога водієві», «натиснути» кнопку на екрані смартфону, подаючи заявку на надання допомоги.

  • Протягом 2 хвилин зателефонує оператор, погодить вартість послуги й відправить автодрайвера за потрібною адресою.
  • При цьому водієві навіть не доведеться уточнювати, де саме він перебуває, – мобільний додаток через GPS визначить його місцеперебування.

Коментарі - 1

+
+30
Алексей Хрипков
Алексей Хрипков
6 серпня 2018, 15:53
#
Элегантное решение задачи с пространной формулировкой: «Где я? Заберите меня домой!».
Тут должна быть вставка из Волка с Уоллстрит, как он удачно добрался до дома с пьянки (=
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися