Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 серпня 2018, 16:55

Мін'юст стягнув з недобросовісних роботодавців майже 250 мільйонів гривень

За 7 місяців органами держвиконавчої служби стягнуто з недобросовісних роботодавців понад 248,5 мільйонів гривень. Про це повідомила заступник Міністра юстиції з питань виконавчої служби Світлана Глущенко.

За 7 місяців органами держвиконавчої служби стягнуто з недобросовісних роботодавців понад 248,5 мільйонів гривень.
Фото: vgolos.zt.ua

«З початку року нам вдалося погасити майже 250 млн грн заборгованості, завдяки чому 19 тисяч працівників нарешті отримали зароблені ними кошти», — підкреслила Глущенко.

Заступник міністра нагадала, що з 2 квітня стартувала кампанія зі стягнення заборгованості по зарплаті.

Вона додала, що з початку дії кампанії деякі підприємства встигли погасити мільйонні борги перед своїми працівниками. Наприклад, ПрАТ «Рівнеазот» погасило заборгованість на 15,9 млн грн. на користь 706 працівників, КП «Підприємство комунальної власності» сплатило 14,6 млн грн. на користь 368 працівників, ПрАТ «Сєвєродонецьке об'єднання «Азот» — 12,6 млн грн на користь 501 працівника.

Вона також повідомила, що на даний момент до ТОП-3 боржників належать Харківське державне авіаційне виробниче підприємство із сумою заборгованості 74 млн грн, ПАТ «Футбольний клуб «Металіст» із заборгованістю понад 47 млн грн та ДП «Суднобудівний завод імені 61 комунара» із заборгованістю 25,1 млн грн.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися