Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 серпня 2018, 15:00

Криптовалютний Форекс брокер FXOpen додає на крипто-рахунки торгові інструменти

Цього року Кріптовалютний Форекс брокер FXOpen істотно розширив кількість фінансових інструментів з 27 до 43, додавши такі кріптовалютние пари як Bitcoin Cash, Ethereum Classic, EOS, Monero, Ripple, NEO, IOTA і OMNI на свої Кріпто-рахунки. Брокер дотримується останніх трендів в світі криптовалюта і постійно збільшує кількість кріптовалютних пар, доступних для торгівлі. Перераховані вище новинки обрані з ТОП-20 списку Сoinmarketcap і, як відзначають аналітики, представляють високий потенціал для інвесторів.

FXOpen надає можливість торгувати 43 кріптовалютнимі парами, використовуючи платформу MT4. Торгуйте альткоінамі Ripple, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Monero, NEO, EOS, IOTA і OMNI в парах з доларом США, євро і біткойнов в форматі CFD.

Один лот зазвичай дорівнює одній одиниці XRP, BCH, EMR або іншої базової валюти відповідно. Margin call становить 30%, Stop out 15%. Мінімальний депозит для відкриття реального рахунку складає 10 USD або еквівалент в інших валютах.

Депозит можна зробити в криптовалюта: Bitcoin, Litecoin, Ethereum і Emercoin без комісії. Також нагадуємо, що до кінця літа компанія FXOpen відшкодовує трейдерам 100% комісії за поповнення рахунку (діє для всіх методів поповнення, крім банківського переказу). Це дозволить уникнути додаткових витрат і дасть можливість використовувати зекономлені кошти безпосередньо для торгівлі.

Коментарі - 1

+
0
nikolja07
nikolja07
30 травня 2019, 18:26
#
Торгую у данного брокера более 7 лет. Открыты счета как в фиатной валюте, так и в криптовалюте Биткоин. По сути в биткоинах сейчас выгоднее счета держать, так как цена на эту криптовалюту растет.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися