Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 серпня 2018, 15:07

Розенко анонсував підвищення пенсій для тих, хто мав великий стаж

За умови наявності ресурсу у Пенсійному фонді, підвищення пенсій людям, котрі мали великий трудовий стаж, але низьку зарплату, відбудеться вже у цьому році. Про це сказав віце-прем’єр-міністр Павло Розенко.

За умови наявності ресурсу у Пенсійному фонді, підвищення пенсій людям, котрі мали великий трудовий стаж, але низьку зарплату, відбудеться вже у цьому році.
Фото: korrespondent.net

«Підвищення пенсій тим людям, які мають великий трудовий стаж і маленькі заробітні плати, з якими вони виходили на пенсію, і через це мають невеличкі пенсійні виплати, — це наступний етап пенсійної реформи. Зокрема, необхідно внести зміни до чинного законодавства. Є звернення президента до уряду щодо цього, є відповідні ініціативи уряду», — сказав він.

Він назвав абсолютно несправедливою ситуацію, коли люди з великим страховим стажем у жовтні минулого року отримали мінімальні, мізерні надбавки до пенсії.

«Я сподіваюся, що Міністерство соціальної політики виконає відповідні доручення і внесе на розгляд Уряду, а Уряд вже внесе на розгляд Верховної Ради зміни до законодавства, які врегулюють цей механізм», — зазначив Розенко.

Коментарі - 3

+
+30
serega k
serega k
2 серпня 2018, 16:14
#
Предвыборная компания в действии
+
+30
rredrred
rredrred
2 серпня 2018, 16:14
#
Они пока вносят инициативы люди с большими стажами просто умирают в нищете и голоде, а иждивенцы (они же бывшие чиновники, госслужащие, и т.д.) с большими зарплатами и маленьким стажем замененным выслугой лет (кому год за 2, кому за 3) еще долго и долго будут требовать снова и снова индексаций.
+
0
green123
green123
3 серпня 2018, 9:21
#
И где же «оно» бабки возьмет??? Тут он еще воякам Полторак з/п хочет в 2 раза поднять, а бабла — то в казне как кот наплакал… Неужели за счет станка и курса под 30 они хотят поднять з/п и прочую лабуду «под выборы»???? Ну тогда вы достойны «деревянной медали»
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися