Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 серпня 2018, 9:16

Уряд Південної Кореї хоче позбавити криптобіржі податкових пільг

Уряд Південної Кореї оголосив про плани внесення змін до податкового законодавства, які закриють для криптовалютних бірж низку серйозних пільг. Про це пише anycoin.news.

Уряд Південної Кореї оголосив про плани внесення змін до податкового законодавства, які закриють для криптовалютних бірж низку серйозних пільг.
Фото: novator.io

«З наступного року підприємства з обробки віртуальної валюти будуть виключені зі списку галузей, які мають право на зниження податків для МСП (малих і середніх підприємств)», — вказав уряд в офіційній заяві.

В даний час податкові органи країни відносять криптобіржі до венчурних підприємств або малого і середнього бізнесу, що дозволяє їм отримувати значні пільги.

Наприклад, для подібних підприємств корпоративний податок може бути на 5 років знижений на 50-100%.

Читайте також: Чи повернеться біткоін до $8000

Крім того, серйозні послаблення є й за іншими податковими виплатами, включаючи пільги по амортизації активів, придбаних в перші 4 роки діяльності.

Як пояснив уряд, виключити криптобіржі з переліку компаній, що мають право на податкові пільги, вирішено, оскільки «в бізнесі криптовалютної торгівлі немає ефекту створення додаткової вартості».

Зміни до податкового законодавства будуть представлені парламенту країни і в разі отримання схвалення наберуть чинності з наступного року.

Коментарі - 1

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
2 серпня 2018, 9:58
#
Давно пора, нужно срубить что-то пока они не исчезли.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися