Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 серпня 2018, 20:05

Найголовніше за середу: Податок на виведений капітал, ціна на газ і розрахунок курсу гривні за новою методикою

Уся правда про податок на виведений капітал

Законопроект про податок на виведений капітал зареєстровано у парламенті. Очікування від прийняття документа дуже райдужні. Представники бізнесу чекають зниження фіскального тягаря, готуються працювати по-білому і вкладати у розвиток виробництва. Експерти пророкують прискорення економічного розвитку після того, як корупційний податок на прибуток відійде у минуле.

Нацбанк буде розраховувати курс гривні до долара за новою методикою

1 серпня 2018 року набувають чинності зміни до методики розрахунку курсу гривні до долара НБУ. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацбанку.

ПриватБанкрозкрив деталі суду з Коломойським

У Високому Суді Лондона відбулося п’ятиденне слухання щодо позову АТ КБ «ПриватБанк» проти екс-акціонерів банка Ігоря Коломойського та Геннадія Боголюбова, та шести компаній, які, як заявляється, знаходяться під їхнім контролем.

ЗМІ: Кабмін має три варіанти підвищення ціни на газ

Кабінет міністрів передбачив три основні сценарії розрахунку ціни на газ для населення. Про це йдеться у статті на Економічній правді.

Чи повернеться біткоін до $8000

У вівторок, 31 липня, торги по біткоіну завершилися зниженням. Перша монета з топу подешевшала до долара на 5,46%. Торговий об’єм за добу склав $5,8 млрд, в тому числі на купівлю пішло $2,6 млрд, а на продажі – $3,1 млрд. Про те, що відбуватиметься з біткоіном далі, в своєму коментарі написав Владислав Антонов, аналітик Альпарі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися