Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 серпня 2018, 12:00

Спрощено режим онлайн-кредитування малого і середнього бізнесу

З якими проблемами стикаються українські підприємці при фінансуванні та розвитку бізнесу? Наразі не чіпаємо теми залучення інвестицій, тільки звернення за допомогою до банків. Нерідко за низькими відсотковими ставками приховані додаткові комісії за обслуговування.

Вимоги щодо застави нерухомості, непрозорі умови, бюрократія – це все реалії кредитного ринку, до яких звикли українські підприємці.

Перш за все, щоб отримати кредит, потрібно змиритися з тяганиною в оформленні угоди. Для подачі кредитної заявки необхідно зібрати пакет документів:

— фінансова звітність, розшифровки до звітності;

— довідки з банків за оборотами та кредитами;

— установчі та реєстраційні документи;

— правовстановлюючі документи;

— балансові виписки;

— звіт про оцінку;

— технічна документація.

Після чого – кілька днів, а то й тижнів чекати на рішення про видачу кредиту та ще раз звертатися до банку для підписання договорів. У деяких випадках банки пропонують видачу кредитних коштів тільки в обслуговуючому відділенні, де клієнт відкрив поточний рахунок.

Чи вживають банки якісь заходи для спрощення процедури кредитування бізнесу?

А як же! Пропонують не відволікатися від розвитку своєї справи та обіцяють швидко оформити онлайн-кредит для бізнесу. За фактом, в переважній більшості із запропонованого в «онлайн» тільки подача самої заявки. А надання та отримання документів, підписання паперів – для всього цього потрібно знову звертатися до відділення банку і чекати на рішення.

В Україні тільки набирає обертів 100% онлайн-кредитування без відділень. Щоб задовольнити потреби сучасного підприємця, в системному підході важлива гнучкість рішень та розвиток технологічної бази. Не всі банки можуть подужати інвестиції в нові технології та змінити внутрішні бізнес-процеси.

Проте, активність кількох банків на нашому ринку підштовхує розвиток онлайн-кредитування і банківської системи України загалом.

Візьмемо за приклад новий онлайн-банк для підприємців ТАС24 Бізнес, який запустила команда «екс-приватівців», входить до ТАS Group.

Банк реалізував можливість оформлення кредиту без відвідування відділень і паперових документів, кредитує в 100% онлайн-форматі на будь-які потреби бізнесу. Мінімально можливий пакет документів і клієнтський сервіс дозволяють отримати швидке рішення по кредитній заявці. Тарифи без прихованих комісій і доплат.

Всі документи передаються до банку в електронному вигляді з використанням електронно-цифрового підпису. Банк розглядає заявку, приймає рішення і направляє клієнту на підписання кредитний договір. Після підписання договору кошти зараховуються на поточний рахунок клієнта в банку.

Основні умови кредитування в ТАС24 Бізнес:

Кредит на розвиток бізнесу:

— сума кредиту від 50 до 500 тис. грн (для ФОП) та 1 млн грн (для юр.осіб);

— терміном до 24 місяців;

— без застави;

— без комісії за видачу, тільки 1,75% в місяць;

Кредитна лінія:

— сума ліміту від 250 тис. до 1 млн грн;

— терміном на 12 місяців;

— без застави;

— без комісії за відкриття ліміту;

— транші терміном на 90 і 180 днів в рамках ліміту.

Кредитний ліміт на поточний рахунок:

— сума ліміту від 10 тис. до 500 тис. грн;

— терміном на 12 місяців з автоматичним продовженням;

— без застави;

— без комісії за відкриття ліміту;

— період обнулення — 30 днів.

ТАС24 Бізнес — український онлайн-банк для малого і середнього бізнесу. Банкінг доступний 24/7 з будь-якої точки світу через смартфон або ПК.

Коментарі - 4

+
0
Rybalove
Rybalove
1 серпня 2018, 12:06
#
И текущий счет в ТАСе не нужен?
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
1 серпня 2018, 12:39
#
Конечно.
+
0
Rybalove
Rybalove
1 серпня 2018, 14:46
#
Тогда респект!
+
0
Andrey M
Andrey M
1 серпня 2018, 15:19
#
У меня хорошая знакомая руководитель по данному направлению в Киеве. Кстати, тоже выходец с Привата :)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися