Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 липня 2018, 9:40

Новий банк для МСБ у 100% онлайн-форматі — ТАС24 Бізнес

Онлайн-банк для бізнесу пропонує забути про відділення, папірці та бюрократію. Оформлення всіх продуктів і послуг проводиться виключно в електронному форматі.

Ми поцікавились, як це працює і чому один банк замінює з десяток партнерів.

Історія

ТАС24 Бізнес новачок на ринку, але за його спиною стоять фахівці з великим досвідом впровадження банківських проектів. Рік тому проект розгорнула команда «екс-приватівців» на чолі з Олександром Ніколенко, який останні 5 років до націоналізації відповідав за роботу з МСБ в ПриватБанку.

Онлайн-банк стартував на базі Таскомбанку, при цьому має власний операційний центр, IТ-підрозділ і клієнтську підтримку. Сьогодні проект із суто банківського перетворився в групу онлайн-рішень для бізнесу і покриває значно більше потреб, ніж класичні банки.

Які послуги надає

У послугах банку пакет пропозицій для підприємців і невеликих підприємств:

— робота з поточними рахунками

— бізнес-картки

— веб-банкінг і додатки для iOS та Android

— онлайн-кредити без застави до 1 млн грн

— лізинг транспорту та обладнання

— поточні та строкові депозити

— електронні тендерні гарантії

— робота з валютою

Тарифи

ТАС24 Бізнес пропонує простий та доступний тарифний план без прихованих комісій і доплат:

— Відкриття рахунку відразу в 3-х валютах (гривня, долар, євро) — 75 грн

— Щомісячна абонплата (за наявності операцій) — 75 грн

— Зарахування коштів на рахунок — 0 грн

— Безкоштовні платежі на рахунки всередині банку

— Платежі на рахунки в інших банках — 2,50 грн без додаткових комісій в післяопераційний час

— Безкоштовні бюджетні платежі (сплата податків)

— Зняття готівки в Україні — 0,75%

— Зняття готівки за кордоном — 2,75%

Клієнти можуть «обнулити» щомісячну абонплату в рамках акції «Приходь з друзями», просто запросивши друзів і бізнес-партнерів обслуговуватись в банку.

Також для всіх бажаючих отримувати необмежений додатковий дохід діє програма «ТАС Агент». Кожен може отримати грошову винагороду, розповідаючи про продукти та послуги банку своїм знайомим.

Як стати клієнтом

Зареєструватися та за 5 хвилин відкрити рахунок можна без відвідування відділень — на сайті або через мобільний додаток. Бізнес-картку власнику рахунку доставляє представник банку в будь-який зручний час за вказаною адресою. На сайті представлена демо-версія для ознайомлення з системою.

Робота в ТАС24 Бізнес не вимагає встановлення додаткового програмного забезпечення, а веб-версія коректно працює у всіх популярних браузерах і операційних системах.

Валютні операції

Онлайн-банк ТАС24 Бізнес пропонує відкриття рахунку одночасно в 3-х валютах, тому операції в іноземній валюті проводяться без додаткових дій і доплат. Купити і продати валюту можна без комісій і за фіксованим курсом, вказаним в інтерфейсі.

Можливості для розвитку бізнесу

В системі кожен клієнт отримує доступ до вбудованого в інтерфейс банку Бізнес-каталогу – партнерської платформи для розвитку бізнесу. Там він може обрати та підключити сервіси для управління своєю справою — облікові системи, IP-телефонію, еквайринг, хмарні каси і т.д. Анонсована також робота з повноцінною онлайн-бухгалтерією.

Всі клієнти ТАС24 Бізнес автоматично отримують можливість відкрити свій інтернет-магазин та продавати товари і послуги в розстрочку на торговому майданчику TASmarket, який також є частиною проекту.

Коментарі - 3

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
20 липня 2018, 11:18
#
Знаю, что Александр Николаенко реализует этот проект отдельно в ТАСе, свой отдельный Кол-Центр, свой отдел по Эквайрингу и др. направлениям, так как действующие структуры в ТАСе медленно реагируют на запросы клиентов, принимают решения или попросту не приезжают на установку терминала в оговоренный срок.
Пока по кредитованию сильно режут клиентов, несмотря на заявления.
+
+15
Юлия Ланскова
Юлия Ланскова
20 липня 2018, 11:44
#
Современные люди давно не ходят в банк, чтобы обслужиться, вот та платформа, которая это позволяет! Уже пробую, очень просто, доступно… Рекомендую
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
20 липня 2018, 12:12
#
Современные люди есть разного уровня и с разными запросами, порой не все можно решить через чат и онлайн.
Для ФЛП и мелких ТОВ-к, это вариант с обычными запросами.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися