Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 липня 2018, 15:32

Звіт по виробництву за перші півроку 2018-го від Heineken

Компанія Heineken опублікувала звіт по своїй роботі за півроку 2018-го. Згідно з офіційними даними виробник пивної продукції збільшив показник чистого прибутку.

Нідерландський Heineken є одним з найбільших постачальників пива у світі. За шість місяців 2018 року компанія змогла отримати €1,076 млрд. Таким чином, у річному вираженні чистий прибуток збільшився на 3,8 відсотка. Якщо порівнювати з аналогічним періодом минулого року прибуток на акцію зріс на €0,07, сьогодні становить €1,89. Виручка Heineken за півроку зросла на 4,2 відсотка, в загальній сумі – €10,7 млрд.

Що стосується обсягів виробництва – на ринок було поставлено практично 113 млн гектолітрів пива. За аналогією з таким же періодом 2017-го, Heineken виготовила на 11,2 відсотка більше. В цілому, органічне зростання склало 4,5 відсотка. Якщо розглядати роботу компанії по регіонах, тільки в деяких секторах Європи спостерігалося органічне зниження на 0,1 відсотка споживання продукції. Найбільший ріст був в Азіатсько-Тихоокеанському секторі – тут закріпився показник в 13 відсотків, далі йде Південна і Північна Америка – органічне зростання на 6,1 відсотка, і Близький Схід і Східна Європа – 5,6 відсотка.

Згідно з прогнозами Heineken, в цьому році на прибуток компанії може негативно вплинути тенденція курсу. Але, в цілому, очікується продовження органічного зростання по виручці.

Нагадуємо, що Heineken має продукцію з різним напрямком, що дає можливість доповнювати свою значимість на ринку. Портфель брендів охоплює широку аудиторію клієнтів на світових ринках. Про те, як купити акції пивоварного концерну і коли найкраще це зробити, читайте на сайті Trade12.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися