Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 липня 2018, 12:04

Картка World Elite Masterсard від Банку Альянс

Елітний сервіс та унікальні привілеї для тих, хто цінує комфорт і час

Підприємець Сергій, власник карти World Elite Masterсard від Банку Альянс, недавно був у справах в Лондоні. За порадою друга у вільний вечір він вирішив відвідати знаменитий місцевий замок — Лондонський Тауер. Проблема в тому, що потрапити туди не так просто: він майже завжди повний туристів, черги за квитками досить довгі, а дорогоцінний час втрачати не хотілося. За порадою Сергій звернувся в консьєрж-сервіс Masterсard. Через 15 хвилин квиток був заброньований, а біля входу в готель на нього чекала машина. Відвідування замку плюс таксі обійшлися Сергію в 70 фунтів, зате послуги з бронювання квитка і викликом авто не коштували нічого. Точніше, такі послуги входять у вартість річного обслуговування преміальної картки World Elite Masterсard.

World Elite Masterсard — елітна картка від Банку Альянс. Карти такого рівня нерідко називають «чорними», оскільки вони, як правило, оформлені в темних тонах і надаються тільки VIP-клієнтам. Їх сьогодні випускають не більше 20% українських банків. Чим карта World Elite Банку Альянс відрізняється від карт класу Gold і Platinum?

Страхування

Для власників цієї карти Банк Альянс безкоштовно оформляє річний страховий поліс з нульовою франшизою для подорожей по всьому світу за програмою Elite Worldwide. Страхова сума становить 30 000 доларів/євро. У пакет страхування включені: юридична допомога, повернення і відправлення багажу за іншою адресою, допомога в дорозі при поломці автотранспорту, доставка ліків, стоматологічна допомога та інші послуги. Клієнту доступний 24 години на добу/7 днів на тиждень колл-центр Smile Assistance, який укомплектований висококваліфікованим персоналом, забезпечує клієнтам персоналізований сервіс. Співробітники колл-центру здатні надати сервісну підтримку українською, російською, англійською, німецькою, французькою та іспанською мовами.

Сергію, власнику картки World Elite від Банку Альянс, при настанні страхового випадку, не доведеться оплачувати лікування, збирати чеки, потім бігати і міняти на гроші назад — все це турбота страхової, один дзвінок, і ви отримуєте безкоштовний високоякісний сервіс. Оплата клініці відбувається безпосередньо від страхової без участі клієнта. Це дорогий сервіс, який вже входить в вашу карту. Він діє цілий рік і не важливо скільки раз ви летите за кордон — ви завжди застраховані.

Такий сервіс надає більшої впевненості і спокою в будь-якій поїздці, будь то відрядження чи відпустку.

Сервіс

Друга відмінність карти найвищого рівня — її сервісне наповнення.

Це, звичайно ж, цілодобовий консьєрж-сервіс з майже безмежними можливостями. Його досвідчені співробітники здатні знайти для клієнта практично будь-які товари і послуги по всьому світу. Доставка квітів, ліків, бронювання столиків в ресторанах, замовлення квитків на концерти, семінари, організація персональних турів, підбір домашнього персоналу — це і багато іншого консьєрж-сервіс від Masterсard забезпечить на вищому рівні в будь-який час доби. Причому за дуже привабливими цінами, оскільки купуватися вони будуть безпосередньо у постачальників, тобто без посередників і перекупників, а, значить, без націнок.

World Elite Masterсard здатна зробити набагато комфортніше ваші перельоти. Для ділових людей особливо корисною послугою стане сервіс прискореного проходження паспортного контролю FastLine в аеропорту «Бориспіль». Ось як це працює. По прибуттю в аеропорт Ви відразу прямуєте до стійки 48 в зоні міжнародних вильотів, Термінал D, 3-й рівень. Показуєте карту і посадковий талон співробітнику аеропорту або самостійно прикладаєте карту World Elite Masterсard до терміналу, позначеному Masterсard Fast Line. До Ваших послуг: швидка здача багажу і реєстрація на рейс і прискорене проходження авіаційної безпеки і паспортного контролю. Сама по собі послуга недешева, але власникам World Elite Masterсard надається безкоштовно. Правда, є одна умова: перед цим протягом місяця за допомогою карти потрібно витратити не менше 3000 гривень.

Ще один «польотний» бонус — членство власника картки World Elite в програмі Lounge Key, яка дає доступ в майже 1000 бізнес-залів в аеропортах по всьому світу. У них створені всі умови для комфортного відпочинку або роботи під час очікування рейсу: безкоштовні їжа і напої, преса, комп'ютери з доступом до інтернету.

Знижки

Зі всілякими знижками теж все добре. Карта World Elite Masterсard передбачає знижки до 20% і спеціальні пропозиції в більш ніж 110 компаніях як в Україні, так і по всьому світу. Серед них елітні бренди одягу та взуття, готелі, ресторани, гольф-клуби, а також приватних клінік і СПА-салонів.

Банк Альянс власнику карти також пропонує особливі бонуси та знижки на послуги — дисконт на користування індивідуальними сейфами, наприклад. На час відпустки або ділової поїздки можна покласти свої цінні речі і важливі документи в індивідуальну комірку банку, заощадивши 50% на вартості її оренди. Додайте до цього додаткові відсотки при оформленні вкладів: в гривні — плюс 1%, у валюті — плюс 0,25% до базової ставки, а також нарахування 9% на залишок власних коштів в гривні. Для наочності: 200 000 гривень залишку на карті — 18 000 гривень доходу в рік.

Безпека

Як платіжний засіб карта World Elite від Банку Альянс також відрізняється від більшості решти пластика. По-перше, безпекою. Безпека і спокій — ключові складові при обслуговуванні VIP-клієнтів. У Банку Альянс це розуміють.

Вигода, яку дає Банк Альянс

• Карта від Банку Альянс засіб не тільки розрахунків, а й джерело додаткового доходу — нарахування 9% на залишок власних коштів в гривні. Для наочності: 200 000 гривень залишку на карті — 18 000 гривень доходу за рік.

• Ще один безперечний плюс карти від Банку Альянс-відсутність комісії за конвертацію валюти при розрахунку за кордоном. Власник карти розраховується в країні перебування не витрачаючи час на обмінники.

• Підвищений кредитний ліміт до 3х місячних оборотів за карткою з грейс-періодом до 45 днів. Банк довіряє вам в 3 рази більше грошей, ніж ви йому.

Що в підсумку

Страховка в подорожах, «всемогутній» консьєрж-сервіс, доступ до бізнес-залах очікування в аеропортах і екстрена посадка в літак FastLine — тільки ці послуги окремо стоять більше 9000 гривень — суми, яку клієнт банку заплатить за обслуговування картки World Elite Masterсard. Додамо до цього підвищений відсоток на залишок, бонуси у вигляді додаткових відсотків до депозитів, відсутність комісії за конвертацію валюти і економію при розрахунках в магазинах-партнерах Masterсard. У підсумку отримуємо карту, яка не тільки гарантує клієнту обслуговування VIP рівня, але і дозволяє навіть заробляти на ній.

На кого розрахована ця карта? В першу чергу на людей, які можуть дозволити собі дорогі товари і послуги. Вони цінують комфорт і свій час і готові платити за те, щоб отримати перше і заощадити друге. Як правило, це акціонери, власники, ТОП менеджери великого і середнього бізнесу, бізнесмени, мандрівники, іміджеві клієнти. Вони точно знають, чого хочуть, часто подорожують, готові витрачати гроші на те, щоб отримувати нові емоції і враження: ресторани, СПА, культурні заходи, футбольні матчі. Такі клієнти цінують дійсно якісні продукти і послуги і очікують високий рівень роботи від банку.

Коментарі - 2

+
+15
Rybalove
Rybalove
30 липня 2018, 14:46
#
У него карта World Elite Masterсard — его время дороже стоит чем 70 фунтов. Логика мышления другая.
+
+15
mary27
mary27
30 липня 2018, 18:50
#
Банк ''Альянс'' выпускает премиальные карты, но так и не запилил нормальный колл-центр)

Давно говорю, ''премиальное'' обслуживание — не более чем очень дорогие понты.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися