Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 липня 2018, 11:57

Богдан Троцько — керівник Центру Біржових Технологій

Богдан Троцько – керівник ЦБТ, відгуки

Сьогодні ситуацію на світовому фінансовому ринку навряд чи можна охарактеризувати, як стабільну – тенденції там постійно оновлюються. Навіть акули бізнесу не завжди бувають готові до різких змін і нововведень.

Компанія «Центр Біржових Технологій» понад двадцять років надає консультації щодо інвестування і ведення бізнесу, а також проводить навчанням трейдерів. Співробітники компанії уважно стежать за всіма коливаннями в світовій економіці, щоб кожен клієнт ЦБТ був максимально поінформований.

З 2013 року керівником Центру є Богдан Троцько – людина, чия історія успіху варта уваги. Він – успішний трейдер, розробник авторських торгових систем і стартапів. Крім того, Богдан спеціалізується на інвестиційному бізнес-плануванні.

Саме завдяки його титанічній праці та високому рівню професіоналізму продукти Центру Біржових Технологій продовжують бути найзатребуванішими на ринку.

Понад 20 років компанія успішно функціонує і день у день доводить своє лідерство: прогнози аналітиків з приводу світових тенденцій справджуються в 85% випадків. Всі клієнти і випускники Центру задоволені якістю наданих послуг – вони неодноразово залишали свої позитивні відгуки.

Богдан Сергійович Троцько і його успіх в Центрі Біржових Технологій

Богдан Троцько: відгуки

Богдан Троцько починав, як стажер, але стрімко піднявся по кар'єрних сходах. Керівництво високо оцінило його бажання підвищити показники компанії – він виконував набагато більше обов'язків, ніж передбачала посада.

Вже за місяць Богдану запропонували стати менеджером, а потім стали запрошувати в інші міста України, щоб він підвищив ефективність роботи офісів компанії. Краматорськ, Черкаси, Кривий Ріг, Дніпро, Одеса – Богдан приїжджав в ці міста з єдиною місією: вивести роботу представництва ЦБТ на новий рівень і організувати все бізнес-процеси таким чином, щоб надавати клієнтам послуги найвищої якості.

Як керівник Центру, Богдан особисто проводить лекції, семінари і тренінги з метою підвищення фінансової грамотності населення нашої країни.

Богдан Троцько: під його керівництвом будь-яку справу буде розвиватися

Богдан Троцько - керуючий ЦБТ, трейдер, розробник стартапів і авторських торгових систем

Під своїм керівництвом Богдан Троцько зібрав велику і дружню команду професіоналів, які надають бізнес-консультації. Директор зізнався, що він особисто уважно стежить за тим, щоб всі підлеглі вдосконалювали свої професійні навички: регулярно тестує працівників і піклується про те, щоб вони відвідували курси підвищення кваліфікації.

Офіси Центру під керівництвом Богдана неодноразово займали перші місця в рейтингах компанії. За його ініціативою в ЦБТ впроваджено безліч нововведень, що значно підняли рівень роботи. Він розробив унікальну навчальну програму, а також створив авторську торгову систему, яка надає всім охочим можливість відразу ж почати заробляти на фінансових ринках.

Кожен день Богдан Троцько прицює для того, щоб добробут клієнтів його компанії збільшувався. Його приклад яскраво свідчить, що людина, яка постійно розвивається і працює над собою, може досягти успіху в будь-якій сфері діяльності. Домігшись видатних результатів, він не збирається зупинятися на досягнутому. Немає сумнівів – Богдан Троцько підкорить ще багато вершин.

Джерело: Мінфін