Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 липня 2018, 16:59

Експерти очікують зростання біткоіна до позначки 10 тисяч доларів

Аналітики пророкують рух курсу біткоіна до позначки 10 000 доларів, а трейдери розглядають ці події як перші ознаки пожвавлення на ринку віртуальних валют. Про це пише cryptocurrency.tech.

Аналітики пророкують рух курсу біткоіна до позначки 10 000 доларів, а трейдери розглядають ці події як перші ознаки пожвавлення на ринку віртуальних валют.
Фото: anycoin.news

Як повідомляється, останні два тижні були бичачими для біткоіна з ростом ціни більш ніж на 20% і збільшенням індексу домінування валюти.

За словами головного трейдера платформи Ayondo Markets Джордана Хіскотта, негативні новини навколо криптовалюти вже досягли піку і, швидше за все, скоро зовсім зійдуть нанівець.

Він також додав, що біткоін зможе досягти позначки 9200 долара в найближчій перспективі.

«До тих пір, поки BTC торгується вище 7300 долара, існує величезна ймовірність дістатися до рівня 9200 долара в найближчому майбутньому», — повідомив він.

Читайте також: Курс біткоіна досяг позначки 8,253 долара за «монету»

Хісскот не єдиний, хто проявляє оптимізм з приводу ситуації на крипторинку.

Інші експерти також прогнозують позитивну тенденцію не тільки для біткоіна, але і для криптовалюти  в цілому.

Метью Ньютон, аналітик інвестиційної платформи eToro, також згадав позначку 10 000 доларів як щось, що знаходиться в межах досяжності.

«Як тільки біткоінизакріпиться за відміткою 8 000 доларів, ми зможемо побачити забіг до 10 000 доларів», — зазначив Ньютон.

Девід Сапер, директор Blockbid, вважає, що інтерес до криптосфери з боку інституційних інвесторів може стати позитивною новиною, яка підніме ціни.

«Зараз банки та інші фінансові інститути почали активно проявляти інтерес до технології блокчейн і криптовалюти. Хоча їм, звичайно, знадобиться ще деякий час для прийняття та інтеграції цифрових валют, пов'язані з цим позитивні новини принесуть величезну користь ринку».

Раніше «Мінфін» повідомляв, що в Україні почнуть регулювати покупку і продаж криптовалюа, а також торгівлю криптовалютами на біржах.

Коментарі - 7

+
+50
moemnenie
moemnenie
25 липня 2018, 17:26
#
Эксперты закупились и ждут лохов? Раз это эксперты сказали, то мы в апреоре должны им верить и тоже бежать должны закупить?
+
+15
Григорий П
Григорий П
26 липня 2018, 3:56
#
А «апреоре» пишется, как априори
+
0
moemnenie
moemnenie
29 вересня 2018, 1:11
#
Кошмар, надо мне руки сломать, раз натворил столько ошибок! пиши под каждым комментом и других людей, свои особые познания русского, может возьмут редактором на сайт, авторам статей будешь помогать и отфильтровывать неудачные комменты!
+
+6
Sergey Adamenko
Sergey Adamenko
25 липня 2018, 17:29
#
Слово Эксперты нужно брать в ковычки!
+
0
Евгений Блинковский
Евгений Блинковский
26 липня 2018, 1:20
#
Слушать мнение можно лишь тех экспертов, у которых нет ни одного биткойна. Иначе это просто реклама…
+
0
Григорий П
Григорий П
26 липня 2018, 4:02
#
Нельзя быть экспертом в этом вопросе и не иметь биткойна. Вся беда в том, что все атеисты биткойна, при более детальном его изучении становятся инвесторами)
+
0
Тони Райт
Тони Райт
26 липня 2018, 8:33
#
О, еще один сектант.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися