Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 липня 2018, 13:05

eBay додасть Apple Pay як спосіб оплати

Восени цього року користувачі інтернет-аукціону eBay зможуть здійснювати покупки за допомогою Apple Pay, пише Engadget.

Восени цього року користувачі інтернет-аукціону eBay зможуть здійснювати покупки за допомогою Apple Pay, пише Engadget.
Фото: pixabay.com

Apple Pay буде доступний в мобільному додатку eBay і в онлайн-версії аукціону при роботі через браузер Safari. Спочатку цей варіант оплати буде доступний невеликій групі клієнтів Marketplace.

Однак в наступному році eBay планує надати доступ до нової платіжної платформи більшій кількості людей. При цьому повне впровадження Apple Pay заплановано на 2021 рік.

Нагадаємо, що eBay перейшов на інтегровану платіжну систему, побудовану в Амстердамі компанією Adyen на початку цього року і відмовився від PayPal. Оскільки продукт Adyen є виключно допоміжним сервісом, компанія може додати кілька варіантів оплати — Apple Pay, швидше за все, буде одним з багатьох.

Завдяки інтегрованій платформі, покупці тепер можуть підтверджувати оплату безпосередньо через eBay замість того, щоб авторизуватися через сторонні сервіси, такі як PayPal. Для продавців це також означає більш низькі витрати на обробку платежів.

eBay також почав співпрацювати з компанією Square Capital, яка надає послуги швидкого фінансування. Завдяки цьому продавці можуть подати заявку на отримання кредитів від 500 до 100 000 доларів для розвитку свого бізнесу. Але поки така можливість доступна тільки для деяких клієнтів в США.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися